Pokud tam neni viskospojka(nevim), tak staci vypustiti vodu, povolit hadice na termostatu, pak 4srouby, coten termostat drzi a vymenit ho. Jo u doublevanosu se musi jeste odpojit konektor, co je na termostatu . Je to easy, za hodinku a pul hotovy i s uklidem naradi Je dobre si koupit litr fridexu navic.
Speedy píše:Pokud tam neni viskospojka(nevim), tak staci vypustiti vodu, povolit hadice na termostatu, pak 4srouby, coten termostat drzi a vymenit ho. Jo u doublevanosu se musi jeste odpojit konektor, co je na termostatu . Je to easy, za hodinku a pul hotovy i s uklidem naradi Je dobre si koupit litr fridexu navic.
Mám double Vanos, takže termostat má navíc konektor oproti single Vanos?
Já si myslel, že tam bude rozdíl, ale v Elitu mi řekli, že je stejný na všechny 528i, tak jsem jej obědnal u Štanglu.
TOMe39 píše:Mám double Vanos, takže termostat má navíc konektor oproti single Vanos?
Já si myslel, že tam bude rozdíl, ale v Elitu mi řekli, že je stejný na všechny 528i, tak jsem jej obědnal u Štanglu.
stanley07 píše:Možná proto, že je tam sahara a viskospojka s vrtulí a přes to ten termostat prostě vyndat nejde. Leda že by přišel ten Pokuston
Ono je asi jednodušší, vypustit veškerou vodu, vyndat chladič, drbat se stím přes vrtuli a celé to potom odvzdušňovat., než dát dolů vrtuli a plastový dekl......
stanley07 píše:Možná proto, že je tam sahara a viskospojka s vrtulí a přes to ten termostat prostě vyndat nejde. Leda že by přišel ten Pokuston
Ono je asi jednodušší, vypustit veškerou vodu, vyndat chladič, drbat se stím přes vrtuli a celé to potom odvzdušňovat., než dát dolů vrtuli a plastový dekl......
ja myslim ze je jednodussi to dat do servisu
Konkrétně výměna toho termostatu je tak triviální záležitost, se kterou bych do servisu osobně nešel.....
P-J píše:
ja myslim ze je jednodussi to dat do servisu
Konkrétně výměna toho termostatu je tak triviální záležitost, se kterou bych do servisu osobně nešel.....