Preju pekny vecer. Vedel by prosim nekdo jestli by sel do 523 r.v. 2000 pridelat dodatecne multifunkcni volant, popr. tempomat? A kolik by to asi tak mohlo stat? Diky predem za kazdou odpoved ci nazor.
masak píše:Preju pekny vecer. Vedel by prosim nekdo jestli by sel do 523 r.v. 2000 pridelat dodatecne multifunkcni volant, popr. tempomat? A kolik by to asi tak mohlo stat? Diky predem za kazdou odpoved ci nazor.
co vím, tak u e46 to složitý není, ale jestli to je stejný i u e39 ...........?????
masak píše:Preju pekny vecer. Vedel by prosim nekdo jestli by sel do 523 r.v. 2000 pridelat dodatecne multifunkcni volant, popr. tempomat? A kolik by to asi tak mohlo stat? Diky predem za kazdou odpoved ci nazor.
podle toho , co jsem se docetl na tomhle eshopu http://www.schmiedmann.com/index2.htm tak je to stejny jako u e46, tzn po zapojeni kabelu ti bude tempomat fungovat , auto je na to pripraveny
Čau, já jsem si to chtěl do své E39 taky předělat, ale žádná elektrika tam nebyla... bylo mi řečeno, že né každá 39 tu přípravu má. Volant tam sice mám, ale multifunkce nefunguje.... S tím tempomatem to bude to samé, také ho tam nemám a žádná příprava na něj není....ale možná máš nějakou jinou výbavu a příprava tam třeba bude...přeji hodně úspěchu s montáží
zlata e34 ty mely skoro vsechny veci pripraveny,e39 davaji vse podle objednani-takze vse musis dodelat,natahat draty a ke vsemu ridici jednotky,teda vetsinou,mam obyc radio ktere jsem chtel menit za profesional a hruza multifunkce je jednodusi ale taky nic moc,vyhrivany sedaky tak samo
Ja jsem to nedavno daval do svoji e39 r.v02 a zadnej problem tam nebyl jen jsem dokoupil ty tlacitka na volant a tu prenaseci pruzinu pod volant.Nechaval jsem si to delat v BMW a stalo me to 9500 vcetne prace i dilu.