Tak jsem byl dnes v BMW a koupil tu kapalinu-doufám,že mám ale tu správnou,protože RsaK píše,že stojí cca 1300kč a já dal za litrovku 270Kč . -to mi bylo divný,tak jsem se na to prodavače raději znovu zeptal a ujistil mě,že je to ono-je to nějaskej Pentosin...Tak to tam dnes naleju a uvidíme,jestli budu moct taky machrovat
RSak píše:tak 270,- Kč říkáš, asi jim půjdu do Autecu rozhodit sandál ...
Taky bych to tak viděl,protože to přece není normální,aby v jednom bmw chtěli 1300 a v druhém 270. Mimochodem kupoval jsem to v enseladu v olomouci.(ted se to teda už jmenuje jinak-Horimex cars) Minimálně bych tam zašel a argumentoval jim,že v olomouci za to chtějí tolik a co ti na to řeknou. Samotnýho by mě to zajímalo,jestli to vůbec je ta samá kapalina-přesné označení sem hodím zítra,abysme měli jistotu,že se bavíme o tom samém.
Mimo jiné RSak díky za tu radu s doplněním kapaliny.
byl jsem dnes v Autecu a nechal si vysvětlit rozdíl mezi olejem prodávaným v Olomouci a v Praze. Bylo mi vysvětleno že do mechanismu otevírání zádě patří jedině olej za cca 1.300,- Kč, olej PENTOSIN prý patří do servořízení. Prý může poškodit mechanismus otevírání dveří. Tak nevím, udělal jsem dobře že jsem dal o litr více nebo jsem litr navíc utratil úplně zbytečně
Nooo,tak to si mi taky pěkně nasadil brouka do hlavy.co když ty to máš dobře a mě se to posere co si pak na těch pacientech v BMW vezmeš.. každej pak od toho bude dávat ruce pryč,že ti to neporadily atd. No uvidíme,zatím to funguje.záleží jak dlouho.
Tak tomu říkám celkem štěstí. Pokud bylo čerpadlo stále zapojeno a jelo na sucho, tak teda čumím, že se nevysypalo. Btw nalil jsi správný (bohužel ten drahý) olej?