stačí dolít olej do nádržky pod čerpadlem - je vedle rezervy a v BMW stojí origo olej cca 1.300,- Kč ale pak je to paráda zmačneš dálku a otevřou se zadní dveře a pozor, pokud podržíš tlačítko na dálce tak se i zavřou (je nutné ržet tlačítko po celou dobu zavírání zadních dveří)
já jsem i vyměnil plynovou vzpěru (vlevo poháněná olejem, vpravo klasická plynová vzpěra), aby měl motor méně práce
RSak píše:zdar, vidím že máme více stejných problémů
stačí dolít olej do nádržky pod čerpadlem - je vedle rezervy a v BMW stojí origo olej cca 1.300,- Kč ale pak je to paráda zmačneš dálku a otevřou se zadní dveře a pozor, pokud podržíš tlačítko na dálce tak se i zavřou (je nutné ržet tlačítko po celou dobu zavírání zadních dveří)
já jsem i vyměnil plynovou vzpěru (vlevo poháněná olejem, vpravo klasická plynová vzpěra), aby měl motor méně práce
Sorry za offtopic, ale uz mne to neda se te zeptat. Vsechny ty zavady co tu popisujes jsi mel u tehle jedne E39tky 2002? Docela mne zarazilo, ze jakmile se objevi skoro jakykoliv problem s E39tkou tady na foru, tak je tam okamzite od tebe prispevek ve smyslu "to jsem mel, opravil jsem to tak a tak". Jestli tohle vsechno se vysypalo na ctyri roky starem BMW, tak to docela prekvapi.
a je to dost rychle návykový, včera jsem otevíral manželky Mondeo a ze zvyku jen mačkal tlačítko a čekal až s otevřou dveře
Do čerta , ja som si myslel že to si budem musieť ešte počkať na e60 aby som to mal, to som nevedel že to už robili aj sem, mne sa len dialkovo dá pootvoriť (nemám to pokazené )
ako to funguje?, namiesto tých vzduchových pružín je tam dačo hydraulické alebo čo?
Ja to chcem.
mam ten samy problem.taky mi to vrči,ale neotevře se,ani nezavře. akorát občas se to chytne a popjede to.to s tou nadobkou jsem nevedel,ani jsem ji tam nespozoroval-mam kompresor v prave casti (naproti navigaci)a nádrzku jsem nikde nenašel.kde presne je?diky
to rades: budeš to mít na stejném místě jako já, podívej se ještě jednou na fotku, čerpadlo je vlevo u rezervy a dole pod čerpadlem je bílá plastová nádobka, nastrčená na to čerpadlo a stažená kovovou páskou - pásku povolíš, nádobku sundáš, naplníš olejem, nasadíš zpět a utáhneš sponu - asi bude nutné vyndat rezervu.
zítra to vyfotím ještě jednou a dám sem více fotek
Také se mi po zmáčknutí tlačítka na klíči kufr pouze pootevře, musím ho poté zvednout ručně. Takže se divím že někomu na e39 se otevírá celý automaticky? Znamená to že mám něco špatně?
marwal píše:Také se mi po zmáčknutí tlačítka na klíči kufr pouze pootevře, musím ho poté zvednout ručně. Takže se divím že někomu na e39 se otevírá celý automaticky? Znamená to že mám něco špatně?