Caute..mam este 2 problemy..zhanam webasto , bo mam vyhorety plosak,a druhy ze ci mate niekto prerobene nez topeni z prihrevu motora..ze co je tam treba este dat aby BC vedel ze tam ma nezavisle topeni.teraz tam mam len prihrav ked sa nastartuje,Dik
kdesi som to tu uz cital ale ani za svet to uz nemozem najst. ja mam tiez len prihrev a chcel by som komplet - staci vraj domontovat vodnu pumpu a valis.
Nezávislé topení se ovládá buď dálkovým ovládáním (např. pomocí GSM modulu) nebo instalací časovače (hodinek).
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
presne tak, ja mam tiez len luftung, chcem aj heizung. na ebay sa da kupit vodna pumpa, ktoru treba domontovat aby to mohlo kurit. treba este nieco ine?
K tomu,aby to bylo nezavisle topeni je ve vetsine pripadu potreba montaz pridavne pumpy a vymena panelu klimatizace..Ale zavisi na modelu,vybave atd... pak zalezi jesli chces dalkac nebo ne,to uz je spis doplnek..
ja myslim ze je to skor zalezitost SW ... kamosovi to nekdo predelaval na nezavisle a mal len prihrev..na 730D E38 ...ja mam E39 530D a chcel by som to tiez...staci bez DO ciste len tie 2 casy mi uplne stacia...diki DOKTORE...
je to od modelu,vybavy,roku atd... Ale neni to jen softem.. pokud napises cislo karoserie.da se primo zjistit.co je potreba kopit a navod na montaz.. moje cislo 777173756.. nejsem ted moc na netu...