Já kupoval nedávno termostat na E34 M50 v Renocaru za 920,-

Ta inflace dělá divy, co.matal píše:stanley07 píše: Je to i s prací záležitost za pár stovek.
Já kupoval nedávno termostat na E34 M50 v Renocaru za 920,-a před cca dvěma roky na stejný motor stál 450,- ve stejným servisu..
Milý Pavle H. - to co tady bylo několikrát probíráno je mi celkem jedno, já mám totiž několikrát vyzkoušeno že takhle se špatná viska pozná.Pavel H píše:To není pravda. Takto špatnou visko nepoznáš!!! Už je to tu několikrát probíráno viz tlačítko HLEDATtechnolog píše:Jinak může bejt špatná viskospojka na vrtuli cladiče (to poznáš když vypneš na provozní teplotu zahřátej motor a zkusíš vrtulí zatočit když pujde stejně lehce točit jako při studenym motoru- to si taky vyzkoušej ať máš možnost porovnání tak je špatná viskospojka na vrtuli).
Stejný motor, ale jiné auto..miloshm píše:Mám tomu rozumět tak, že termostat na M50 vydrží jen 2 roky? To by se mě docela dost nelíbilo, ale asi bych s tím stejně nic nenadělal, že?matal píše: Já kupoval nedávno termostat na E34 M50 v Renocaru za 920,-a před cca dvěma roky na stejný motor stál 450,- ve stejným servisu..
Tak to máš vyzkoušeno špatně. Pokud bys věděl na jakém principu visko pracuje, tak bys tohle nenapsal. Tím Tě nechci nijak napadat, ale není nutné mystifikovat ostaní.technolog píše:Milý Pavle H. - to co tady bylo několikrát probíráno je mi celkem jedno, já mám totiž několikrát vyzkoušeno že takhle se špatná viska pozná.Pavel H píše:To není pravda. Takto špatnou visko nepoznáš!!! Už je to tu několikrát probíráno viz tlačítko HLEDATtechnolog píše:Jinak může bejt špatná viskospojka na vrtuli cladiče (to poznáš když vypneš na provozní teplotu zahřátej motor a zkusíš vrtulí zatočit když pujde stejně lehce točit jako při studenym motoru- to si taky vyzkoušej ať máš možnost porovnání tak je špatná viskospojka na vrtuli).
Ufff, tak tos mě uklidnil.matal píše:Stejný motor, ale jiné auto..miloshm píše:Mám tomu rozumět tak, že termostat na M50 vydrží jen 2 roky? To by se mě docela dost nelíbilo, ale asi bych s tím stejně nic nenadělal, že?matal píše: Já kupoval nedávno termostat na E34 M50 v Renocaru za 920,-a před cca dvěma roky na stejný motor stál 450,- ve stejným servisu..