Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Nivo na 528 Touring Rána
-
RuDoSh
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
neni, kazda strana ma zvlast.... byla by nahoda kdyby prdly oba zaroven.... me to zadnou ranu neudelalo, jen se auto zacalo strasne houpat a pak kontrolka..... kdyz nastartujes tak se vyska na chvili srovna, nebo to sedi porad dole? Pokud to jsou mechy tak se priprav, ze si na ne chvili pockas.... a sezenes je jen u BMW.... neco nad 5tisi za jeden. Ale pokud to bouchlo a nedofukuje se, tak to je treba jen nejaka hadice, nebo spojka.... nebo tak neco co ma vliv na obe stranyRedBaron píše:Ten tlak je asi společnej v celý soustavě, takže když ti utekl jedním měchem, tak odevšud
Tak mockrát dík. Dneska jsem volal do servisu a řekli mě že to mají skladem . A jeden měch stojí 5300 kč. Tak jak jsi říkal. Tvrdili mě po telefonu že jestli praskl jeden tak to ujde i z druhého měchu. A že to chce vyměnit i druhý. Tak nevím. Možná to v pondělí zvednou a třeba to bude nějaká hadice ale počítám s tím horším. Jinak dík . Jak to bude spravený tak dám vědět co to přesně bylo. Měly by to dát do kupy už pondělí..