Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Nivo na 528 Touring Rána

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
bady7

#1 Příspěvek od bady7 »

:( Zdravím všechny mám problém s nivem na touringu. Dneska brzo ráno jsem jel po silnici a bouchlo mě vzadu jak kdyby mě někdo hodil petardu pod auto. A hned se mě rozsvítila kontrolka na palubovce od niva. A zadek auta sedí tak 10 cm od země. Sedí to na obou stranách, ale komresor jede ale s každé strany u kol to sičí. :cry: :cry: Nemůže někdo poradit?? Kdyby praskl asi ten měch tak by to sedělo na jednu stranu ne? Ale je divný že sedí obě strany. Ještě jsem to neměl zdvihlý na zvedáku tak nevím. Doufám kdyby to byla jen prasklá hadice. Dík
RedBaron
Klubové ID: 178
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RedBaron »

Ten tlak je asi společnej v celý soustavě, takže když ti utekl jedním měchem, tak odevšud :)
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od RuDoSh »

RedBaron píše:Ten tlak je asi společnej v celý soustavě, takže když ti utekl jedním měchem, tak odevšud :)
neni, kazda strana ma zvlast.... byla by nahoda kdyby prdly oba zaroven.... me to zadnou ranu neudelalo, jen se auto zacalo strasne houpat a pak kontrolka..... kdyz nastartujes tak se vyska na chvili srovna, nebo to sedi porad dole? Pokud to jsou mechy tak se priprav, ze si na ne chvili pockas.... a sezenes je jen u BMW.... neco nad 5tisi za jeden. Ale pokud to bouchlo a nedofukuje se, tak to je treba jen nejaka hadice, nebo spojka.... nebo tak neco co ma vliv na obe strany :-)
bady7

#4 Příspěvek od bady7 »

Tak mockrát dík. Dneska jsem volal do servisu a řekli mě že to mají skladem . A jeden měch stojí 5300 kč. Tak jak jsi říkal. Tvrdili mě po telefonu že jestli praskl jeden tak to ujde i z druhého měchu. A že to chce vyměnit i druhý. Tak nevím. Možná to v pondělí zvednou a třeba to bude nějaká hadice ale počítám s tím horším. Jinak dík . Jak to bude spravený tak dám vědět co to přesně bylo. Měly by to dát do kupy už pondělí..
Odpovědět