Zdravím Vás, mám opět problém s autem...

Asi před měsícem jsem dal auto do servisu kde mi vyměnili komplet spojkovou sadu, brzdové desky, ložisko setrvačníku, hardyspojka, ložisko na kardanu, olej (motor i převodovka) atd. Prostě příprava na zimu. No a nyní problém. Cca od návratu ze servisu se mi ráno stává že při cestě do práce se po vyjetí ozývá odněkud zpod auta takové zvláštní "kvílení", jehož tón se mění s rychlostí vozidla a po chvilce (asi zahřátí, pár minut) ustane, intenzita zvuku je závislá na teplotě venku, když je tepleji, není skoro slyšet, pokud je venkovní teplota okolo nuly, kvičí to dost hlasitě. Můj tip je nějaké ložisko (kardan, diferenciál, poloosy, fakt nevím, nedá se přesně zjistit odkud to jde) nebo něco u převodovky, fakt netuším. S tím možná souvisí i druhý problém, pokud jedu s autem konstantní rychlostí se zařazeným rychlostním stupněm, je vše OK, ale pokud přidám plyn tak se řadící páka posune dopředu o cca centimetr, pokud začnu brzdit motorem, posune se o centimetr dozadu... Pokud při rozjezdu pustím rychleji spojku, auto sebou mírně škubne a jakoby od diferenciálu se ozve takové "ducnutí"...

Tady tipuju nějaký natržený silentblok na diferáku, ale... Nerozumím tomu moc a nechce se mi pořád jezdit do servisu, aby mě neměli za vola... Moc prosím o radu, pokud se někdo s něčím podobným setkal a ví co by mohlo bý za problém a poradí, budu moc vděčný. Díky moc, unregistered.