Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Ceny v org.servisech BMW
-
- Klubové ID: 1110
- Kontaktovat uživatele:
Staci se zaregistrovat a jezdit na pravidelne prohlidky aspon to stacilo me abych dostal slevu.Ja mel ale tu vyhodu, ze tam to auto bylo vedene uz tri roky predtim nez sem si ho koupil.Takze sem akorat pokracoval v navstevach a je to.Navic mi chodi domu kazdej mesic casopis bmw,docela zajimavej.A ted sem dostal jako bonus zimni prohlidku zdarma i s doplnenim naplni.RSak píše:zajímavý ceny u ACR
se nedivým že se tam těšíš

TAK TO JE FAKT SUPER, co ti mán na to jiného říci, snad jedině jak praví klasik: "V Českých Budějovicích by chtěl žít každý" ...AdaM5 píše:Staci se zaregistrovat a jezdit na pravidelne prohlidky aspon to stacilo me abych dostal slevu.Ja mel ale tu vyhodu, ze tam to auto bylo vedene uz tri roky predtim nez sem si ho koupil.Takze sem akorat pokracoval v navstevach a je to.Navic mi chodi domu kazdej mesic casopis bmw,docela zajimavej.A ted sem dostal jako bonus zimni prohlidku zdarma i s doplnenim naplni.RSak píše:zajímavý ceny u ACR

-
- Klubové ID: 1110
- Kontaktovat uživatele:
RSak píše:TAK TO JE FAKT SUPER, co ti mán na to jiného říci, snad jedině jak praví klasik: "V Českých Budějovicích by chtěl žít každý" ...AdaM5 píše:Staci se zaregistrovat a jezdit na pravidelne prohlidky aspon to stacilo me abych dostal slevu.Ja mel ale tu vyhodu, ze tam to auto bylo vedene uz tri roky predtim nez sem si ho koupil.Takze sem akorat pokracoval v navstevach a je to.Navic mi chodi domu kazdej mesic casopis bmw,docela zajimavej.A ted sem dostal jako bonus zimni prohlidku zdarma i s doplnenim naplni.RSak píše:zajímavý ceny u ACR

-
- Klubové ID: 989
Jenže si zapomněl dodat co klasik řekl poté: "Teda kromě mě..."RSak píše:TAK TO JE FAKT SUPER, co ti mán na to jiného říci, snad jedině jak praví klasik: "V Českých Budějovicích by chtěl žít každý" ...AdaM5 píše:Staci se zaregistrovat a jezdit na pravidelne prohlidky aspon to stacilo me abych dostal slevu.Ja mel ale tu vyhodu, ze tam to auto bylo vedene uz tri roky predtim nez sem si ho koupil.Takze sem akorat pokracoval v navstevach a je to.Navic mi chodi domu kazdej mesic casopis bmw,docela zajimavej.A ted sem dostal jako bonus zimni prohlidku zdarma i s doplnenim naplni.RSak píše:zajímavý ceny u ACR

@AdaM5: Tak to už se ti taky vůbec nedivím...