Vlasto promiň, ale 425Kč za litr ATFka ač plně syntetického je dost. Nicméně je olej do tvého automatu dražší než klasické ATF oleje určené do starších převodovek. Ty se pohybují okolo 100-200Kč za litr. Tudíž se mohl do 120 EU v případě použití minerálního ATF stejné specifikace (DEXRON IID) v pohodě vejít.Vlasta píše:Já se nechci Grálu vůbec zastávat, nechával jsem si tam měnit olej v automatu u 530d, ale koukal jsem na fakturu, filtr stojí 1900, 8 litrů oleje 3400 a práce 1300. By mě zajímalo, co ti dam dali v Německu za olej? Kolega takhle nechal měnit levně v Německu olej v motoru u zánovní X5 3,0d a do dvou měsíců mu odešlo turbo.
No já jezdim do originalniho autoservisu ACR auto v CB a uz ve dverich me vita krasna sekretarka a porad mi nabizi neco k piti a technik je u me za vterinu a okamzite resi muj problem atd.Ja nevim ,ale lepsi pristup si nedokazu predstavit.Skoro se tesim az se mi zase neco posere abych moh jet zase do servisu.Mirahejny píše:Chtěl jsem vyměnit olej v automatické převodovce v BMW servisu v Ustí nad Labem my řekly kolem 6500kčnedalo my to zajel jsem pár km za hranice do německa do Marienberku do BMW nechal jsem si ten olej vyměnit tam a chtely po mne 120 eur 3200kč
i z diagnostykou .takže rozdíl víc jak 50%.A uplne jiný přístup .
Nechtěl jsem, ale taky si přihřeji polívčičku. V ACR Auto je skutečně milá a pěkná sekretářka, šikovnej skladník a šéf servisu, to je opravdu fachman. A to je asi tak všechno. Teď nehodnotím služby salónu a prodejce ojetých aut.AdaM5 píše: No já jezdim do originalniho autoservisu ACR auto v CB a uz ve dverich me vita krasna sekretarka a porad mi nabizi neco k piti a technik je u me za vterinu a okamzite resi muj problem atd.Ja nevim ,ale lepsi pristup si nedokazu predstavit.Skoro se tesim az se mi zase neco posere abych moh jet zase do servisu.
Ale s ACR sem maximalne spokojenej a nikam jinam bych nejel.Mozna ze je to tim, ze sem u nich evidovany jako staly zakaznik ,ale myslim ze se tak chovaj ke vsem.Navic mi presne ukazali co s tim autem delali pred tim nez sem si ho koupil.
Birkoff píše:Nechtěl jsem, ale taky si přihřeji polívčičku. V ACR Auto je skutečně milá a pěkná sekretářka, šikovnej skladník a šéf servisu, to je opravdu fachman. A to je asi tak všechno. Teď nehodnotím služby salónu a prodejce ojetých aut.AdaM5 píše: No já jezdim do originalniho autoservisu ACR auto v CB a uz ve dverich me vita krasna sekretarka a porad mi nabizi neco k piti a technik je u me za vterinu a okamzite resi muj problem atd.Ja nevim ,ale lepsi pristup si nedokazu predstavit.Skoro se tesim az se mi zase neco posere abych moh jet zase do servisu.
Ale s ACR sem maximalne spokojenej a nikam jinam bych nejel.Mozna ze je to tim, ze sem u nich evidovany jako staly zakaznik ,ale myslim ze se tak chovaj ke vsem.Navic mi presne ukazali co s tim autem delali pred tim nez sem si ho koupil.
Ty dva (nebo kolik jich je) týpci na příjmu a servismani (asi taky dva) je dost hrůza. Zásadně nedělají co od nich člověk chce, dělají to co nechce a ještě se diví, když se začneš rozčilovat. Potřeboval jsem změnit jazyk OBC E39 z němčiny (kterou neumím) na angličtinu. Žádnej problém, zjistím a zavolám. Po 14-ti dnech se teda ptám co a jak a ... NIC. Šéf servisu zvednul telefon, někam zavolal a NO problem. Za hodinku tu mám definice a až se příště zastavíte, přenastavíme to. Mě i kámošovi (oba E39) vyměnily ty plasty pod SPZ. Nikdo se nezeptal a ještě si to naúčtovali, problém při výměně oleje s množstvím, s doplněním kapalin Servo olej (není), intensive cleaner (není) atd. Ani jsem se raději neptal na výměnu olej v převodovce a diferáku.
Né, opravdu děkuji, ale nechci. To jsou zkušenosti cca 1rok zpět, takže možná se to již změnilo k lepšímu. Ale vzhledem k osazení "obecenstva" o tom silně pochybuji.
Tak ja sem to zase nemyslel tak, ze hned jak tam prijdu pripravy mi nositka o ovivaji me vejirem jako nakyho faraonaRSak píše:Zatím tolik zkušenstí s origo BMW servisem nemám, ale firmy s krásnou mladou usměvavou slečnou v recepci nemám moc rád, s ničím ti stejně neporadí a ještě ti odvede myšlenky úplně jiným směrem, něž kvůli čemu jsi tam přišel. Ale ve značkových servisech (předchozí Ford) mám rád jejich normohodiny na každý úkon, znalost pracovních postupů a montážní přípravky.
Třeba výměna plnyové vzpěry pátých dveří u touringa E39.
Díly kupuju v Autecu v Praze, spokojenost. Na servisu jsem byl v Auto Base v Praze, sice bez kafíčkaale vstřícný přístup bez nějakého vlezprdelkování a několik dobrých rad zdarma
No tak vidis ,ze to nebude zas tak zliBirkoff píše:@ AdaM5
Ani se mi ti to nechce věřit, ale když to říkášAsi tam máš skutečně hooodně dobrý "záznamy" a proto ty podmínky. Já osobně mám např. utrhaný šrouby na V8 co drží dekly motoru - taky origo servis. (naštěstí né ACR).
Jinak poslední cca 3 akce se skladníkem v ACR na výbornou. Vyskytl se problém, zavolal jsem tam, skladník řekl objednám a až to bude zavolám a zavolal, připravil to a vše OK. Tak nějak si to představuju.