Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
530 za kolik?
Za kolik by se dala sehnat slušná 530d v kůži? Bazary sem omrknul,ale zajímal by mě dovoz. Dík moc. Nebo takhle,525 sem prodal,na jaře budu mít cca 340K. Tak by mě zajímalo,co za to pořídím. Líbí se mi i 330d,ale když sem tam sedl,tak sem si oproti pětce připadal jak sardinka. Mám to jako rodinny auto. Potřebuju tam dostat kočár i s nákupem do kufru. Tu kůži bych možná oželil. Ale že sem si na ni zvykl 

Jinak jak mi to tu rozmluvili,tak passat ani audi ne. Když nebudu mít na toho baworáka,půjdu do mondea. Za ty peníze 3 roky starýho s 80ti tisícama najetejch. Koukal jsem na testy a nej vyšlo BMW. Díly a servis dražší,ale když nebudu servisovat u autor.dealera,tak to jde. Potom mě vyšlo dobře to mondeo-levný a dostupný díly. Ale co vydrží motor nevím.
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
dobra volba bych rekl..... ale BMW je BMWpaces píše:Jinak jak mi to tu rozmluvili,tak passat ani audi ne. Když nebudu mít na toho baworáka,půjdu do mondea. Za ty peníze 3 roky starýho s 80ti tisícama najetejch. Koukal jsem na testy a nej vyšlo BMW. Díly a servis dražší,ale když nebudu servisovat u autor.dealera,tak to jde. Potom mě vyšlo dobře to mondeo-levný a dostupný díly. Ale co vydrží motor nevím.

za 340 by nemel byt problem nejakou e39 touring sehnat