Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

530 za kolik?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
paces

#1 Příspěvek od paces »

Za kolik by se dala sehnat slušná 530d v kůži? Bazary sem omrknul,ale zajímal by mě dovoz. Dík moc. Nebo takhle,525 sem prodal,na jaře budu mít cca 340K. Tak by mě zajímalo,co za to pořídím. Líbí se mi i 330d,ale když sem tam sedl,tak sem si oproti pětce připadal jak sardinka. Mám to jako rodinny auto. Potřebuju tam dostat kočár i s nákupem do kufru. Tu kůži bych možná oželil. Ale že sem si na ni zvykl :wink:
paces

#2 Příspěvek od paces »

Jinak jak mi to tu rozmluvili,tak passat ani audi ne. Když nebudu mít na toho baworáka,půjdu do mondea. Za ty peníze 3 roky starýho s 80ti tisícama najetejch. Koukal jsem na testy a nej vyšlo BMW. Díly a servis dražší,ale když nebudu servisovat u autor.dealera,tak to jde. Potom mě vyšlo dobře to mondeo-levný a dostupný díly. Ale co vydrží motor nevím.
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od matal Moderátor »

Něco najdeš na http://www.tipcars.cz
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RuDoSh »

paces píše:Jinak jak mi to tu rozmluvili,tak passat ani audi ne. Když nebudu mít na toho baworáka,půjdu do mondea. Za ty peníze 3 roky starýho s 80ti tisícama najetejch. Koukal jsem na testy a nej vyšlo BMW. Díly a servis dražší,ale když nebudu servisovat u autor.dealera,tak to jde. Potom mě vyšlo dobře to mondeo-levný a dostupný díly. Ale co vydrží motor nevím.
dobra volba bych rekl..... ale BMW je BMW ;-)

za 340 by nemel byt problem nejakou e39 touring sehnat
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#5 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

bejt tebou tak se divam i na 525dAT :-) zere to min, jede hodne dobre a usetris na povinnem :-)) mno... a jednu mam na prodej :-)))
“Ability is what you're capable of doing.”
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od matal Moderátor »

Hanz píše:bejt tebou tak se divam i na 525dAT :-) zere to min, jede hodne dobre a usetris na povinnem :-)) mno... a jednu mam na prodej :-)))
Ale o 100k jinde než na to má.. :wink: :lol:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
paces

#7 Příspěvek od paces »

No děkujumna tipcars jsou slušný ceny,ale co třeba někdo,kdo to vozí na zakázku. Cena by mohla být lepší,ne? Z bazaru mám strach. Takhle jsem už jednou pořídil a bylo to stočený o padesát :evil:
Odpovědět