Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW? A kde?
-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
To mi je jasný. Chybí ti víc základních věcíMaxiczech píše:Protože nemám mikrovlnku.. Troubo..Baxon píše:A proč ti to tak vadí ty troubo?Maxiczech píše: Si vyfoť z baráku trojku a pod nick si dej Xpětku..Pak tady někomu raď, kam si kdo má dát MAXI...

IMHO, jak jsi přišel, že jsem trojku fotil z baráku?????? To je focený z tý X5

Mikrovlnka je základní věc?Baxon píše:To mi je jasný. Chybí ti víc základních věcíMaxiczech píše:Protože nemám mikrovlnku.. Troubo..Baxon píše: A proč ti to tak vadí ty troubo?.
IMHO, jak jsi přišel, že jsem trojku fotil z baráku?????? To je focený z tý X5![]()

Hele tak si tak čtu po netu a narazím na něco, sem se dočetl že Tvů fotr si říká Antabeliczech a ty jsi jeho syn Maxiczech. Tak už mi je jasný proč máš tak debilní kecy a chováš se jak puberťák a auto si nikdy neukázal, fort Ti ho nenechal blejsknout, sem si říkal že takové chování a přiblblé kecy se nemůžou rodit v hlavě dospělému člověku, ale puberťákoj 

Dostal jsi mě.Slid píše:Hele tak si tak čtu po netu a narazím na něco, sem se dočetl že Tvů fotr si říká Antabeliczech a ty jsi jeho syn Maxiczech. Tak už mi je jasný proč máš tak debilní kecy a chováš se jak puberťák a auto si nikdy neukázal, fort Ti ho nenechal blejsknout, sem si říkal že takové chování a přiblblé kecy se nemůžou rodit v hlavě dospělému člověku, ale puberťákoj

-
- Klubové ID: 208
- Kontaktovat uživatele:
Ano, mikrovlnka je základní věc v domácnosti. Koukám, že máš social edition i domaMaxiczech píše: Mikrovlnka je základní věc?Tak to nemám asi ani základní vzdělání...
Jako, že nemám..
A teď u nás začlo chcát, nebo se mi někdo jebe do baráku. No to bych blil. Musim zvednout prdel z pracovny a jit ven. Tak moment..
Jinak s tou pětkou je to docela dobrá lupa..

Copak už máš po brigátě a můžeš na PCMaxiczech píše:Dostal jsi mě.Slid píše:Hele tak si tak čtu po netu a narazím na něco, sem se dočetl že Tvů fotr si říká Antabeliczech a ty jsi jeho syn Maxiczech. Tak už mi je jasný proč máš tak debilní kecy a chováš se jak puberťák a auto si nikdy neukázal, fort Ti ho nenechal blejsknout, sem si říkal že takové chování a přiblblé kecy se nemůžou rodit v hlavě dospělému člověku, ale puberťákojFakt čumim, jak jste klucí chytří a věnujete čas čechům. Ještě maličkost. Kdo je Toniczech a Soniczech? Můj strýc a teta?
Mám dost..

-
- Klubové ID: 98
Baxon píše:Ano, mikrovlnka je základní věc v domácnosti. Koukám, že máš social edition i domaMaxiczech píše: Mikrovlnka je základní věc?Tak to nemám asi ani základní vzdělání...
Jako, že nemám..
A teď u nás začlo chcát, nebo se mi někdo jebe do baráku. No to bych blil. Musim zvednout prdel z pracovny a jit ven. Tak moment..
Jinak s tou pětkou je to docela dobrá lupa..

-
- Klubové ID: 1032
- Kontaktovat uživatele:
Hoši, hoši... Už s tim idiotem tu jeho hru zase hrajete a zase podle jeho pravidel... Stačí aby napsal jednu kravinu a deset lidí na to bleskově reaguje. Pak se ale nedivte, že se mu odsud nechce. Je to jako byste na bolševník místo sekačky a louhu používali hnojivo a kýbl s vodou... Je to pablb, to víme všichni, tak se na něj hromadně vyserme a bude klid...