Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

BMW? A kde?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Maxiczech

#1 Příspěvek od Maxiczech »

Co to mám nad fotkou? Mi tam dejte raději kokota.. Nic proti Pavlovi, ale tohle je fakt vopruz.. 8O
Baxon
Klubové ID: 208
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Baxon »

JJ, musím s maxiczechem souhlasit. Taky se přimlouvám za kokota, nejlépe MAXI :D
Maxiczech

#3 Příspěvek od Maxiczech »

Baxon píše:JJ, musím s maxiczechem souhlasit. Taky se přimlouvám za kokota, nejlépe MAXI :D
Si vyfoť z baráku trojku a pod nick si dej Xpětku.. :lol: Pak tady někomu raď, kam si kdo má dát MAXI... :roll:
matal Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 119
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od matal Moderátor »

Jj..ten MAXIKOKOT Ti slušel víc.. :mad:
Někdo potřebuje auto, já má dvě BMW..
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Baxon »

Maxiczech píše:
Baxon píše:JJ, musím s maxiczechem souhlasit. Taky se přimlouvám za kokota, nejlépe MAXI :D
Si vyfoť z baráku trojku a pod nick si dej Xpětku.. :lol: Pak tady někomu raď, kam si kdo má dát MAXI... :roll:
A proč ti to tak vadí ty troubo?
Maxiczech

#6 Příspěvek od Maxiczech »

Baxon píše:
Maxiczech píše:
Protože nemám mikrovlnku.. Troubo.. :roll:
Maxiczech

#7 Příspěvek od Maxiczech »

matal píše:Jj..ten MAXIKOKOT Ti slušel víc.. :mad:
Ty snad nejsi ani šmudla, ty jsi normální máčo.. :lol:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Baxon »

Maxiczech píše:
Baxon píše:
Maxiczech píše: Si vyfoť z baráku trojku a pod nick si dej Xpětku.. :lol: Pak tady někomu raď, kam si kdo má dát MAXI... :roll:
To mi je jasný. Chybí ti víc základních věcí :D .
IMHO, jak jsi přišel, že jsem trojku fotil z baráku?????? To je focený z tý X5 :wink: :mad:
Maxiczech

#9 Příspěvek od Maxiczech »

Baxon píše:
Maxiczech píše:
Baxon píše: A proč ti to tak vadí ty troubo?
To mi je jasný. Chybí ti víc základních věcí :D .
IMHO, jak jsi přišel, že jsem trojku fotil z baráku?????? To je focený z tý X5 :wink: :mad:
Mikrovlnka je základní věc? :lol: Tak to nemám asi ani základní vzdělání... :lol: Jako, že nemám.. :) A teď u nás začlo chcát, nebo se mi někdo jebe do baráku. No to bych blil. Musim zvednout prdel z pracovny a jit ven. Tak moment.. :? Jinak s tou pětkou je to docela dobrá lupa.. :lol:
delawega

#10 Příspěvek od delawega »

8) :potlesk: :potlesk: :potlesk: :razz2: :razz2: :rock: :rock: :banan: :Pohar: :bigups:
Slid
Klubové ID: 1699

#11 Příspěvek od Slid »

Hele tak si tak čtu po netu a narazím na něco, sem se dočetl že Tvů fotr si říká Antabeliczech a ty jsi jeho syn Maxiczech. Tak už mi je jasný proč máš tak debilní kecy a chováš se jak puberťák a auto si nikdy neukázal, fort Ti ho nenechal blejsknout, sem si říkal že takové chování a přiblblé kecy se nemůžou rodit v hlavě dospělému člověku, ale puberťákoj :fuck2:
Maxiczech

#12 Příspěvek od Maxiczech »

Slid píše:Hele tak si tak čtu po netu a narazím na něco, sem se dočetl že Tvů fotr si říká Antabeliczech a ty jsi jeho syn Maxiczech. Tak už mi je jasný proč máš tak debilní kecy a chováš se jak puberťák a auto si nikdy neukázal, fort Ti ho nenechal blejsknout, sem si říkal že takové chování a přiblblé kecy se nemůžou rodit v hlavě dospělému člověku, ale puberťákoj :fuck2:
Dostal jsi mě. :D Fakt čumim, jak jste klucí chytří a věnujete čas čechům. Ještě maličkost. Kdo je Toniczech a Soniczech? Můj strýc a teta? :lol: Mám dost.. :smich:
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Baxon »

Maxiczech píše: Mikrovlnka je základní věc? :lol: Tak to nemám asi ani základní vzdělání... :lol: Jako, že nemám.. :) A teď u nás začlo chcát, nebo se mi někdo jebe do baráku. No to bych blil. Musim zvednout prdel z pracovny a jit ven. Tak moment.. :? Jinak s tou pětkou je to docela dobrá lupa.. :lol:
Ano, mikrovlnka je základní věc v domácnosti. Koukám, že máš social edition i doma :D
Slid

#14 Příspěvek od Slid »

Maxiczech píše:
Slid píše:Hele tak si tak čtu po netu a narazím na něco, sem se dočetl že Tvů fotr si říká Antabeliczech a ty jsi jeho syn Maxiczech. Tak už mi je jasný proč máš tak debilní kecy a chováš se jak puberťák a auto si nikdy neukázal, fort Ti ho nenechal blejsknout, sem si říkal že takové chování a přiblblé kecy se nemůžou rodit v hlavě dospělému člověku, ale puberťákoj :fuck2:
Dostal jsi mě. :D Fakt čumim, jak jste klucí chytří a věnujete čas čechům. Ještě maličkost. Kdo je Toniczech a Soniczech? Můj strýc a teta? :lol: Mám dost.. :smich:
Copak už máš po brigátě a můžeš na PC :D Moc dobře víš očem mluvím, mě už nerozhodíš tvejma kecama, teď už Tě neberu jako troubu, ale jako puberťáka, kterýmu začalo růst ochlupení a trochu vyrostl tak si přes PC musí něco dokazovat a díky otcovu BMW se tady rozmachuje, neboj jednou vyrosteš a pak si koupíš třeba co budeš chtít a nebude třeba v social edition :D :fuck:
Pavel H
Klubové ID: 98

#15 Příspěvek od Pavel H »

Baxon píše:
Maxiczech píše: Mikrovlnka je základní věc? :lol: Tak to nemám asi ani základní vzdělání... :lol: Jako, že nemám.. :) A teď u nás začlo chcát, nebo se mi někdo jebe do baráku. No to bych blil. Musim zvednout prdel z pracovny a jit ven. Tak moment.. :? Jinak s tou pětkou je to docela dobrá lupa.. :lol:
Ano, mikrovlnka je základní věc v domácnosti. Koukám, že máš social edition i doma :D
:lol: :lol: :lol:
stanley07
Klubové ID: 1032
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od stanley07 »

Hoši, hoši... Už s tim idiotem tu jeho hru zase hrajete a zase podle jeho pravidel... Stačí aby napsal jednu kravinu a deset lidí na to bleskově reaguje. Pak se ale nedivte, že se mu odsud nechce. Je to jako byste na bolševník místo sekačky a louhu používali hnojivo a kýbl s vodou... Je to pablb, to víme všichni, tak se na něj hromadně vyserme a bude klid...
Slid

#17 Příspěvek od Slid »

stanley07 píše:..... Je to jako byste na bolševník místo sekačky a louhu používali hnojivo a kýbl s vodou... Je to pablb, to víme všichni, tak se na něj hromadně vyserme a bude klid...
Dobré přirovnání :smich2:
Odpovědět