Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Výměna tlumičů na předku a pružin,jak na to ??Díky
-
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím mám E34 525i 24v, chci se zeptat na nějakej zhruba popis jak vyměnit tlumiče s pružinama na předku mého drobka??!?
Mám stahovák na pružiny, 2xtlumič Sachs, nebo co to je tlumič, a nějakej doraz nebo co, na ten předek včetně krytů..
Máte někdo nějakej návod, nebo něco jak s výměnou!?
Děkuji..
Mám stahovák na pružiny, 2xtlumič Sachs, nebo co to je tlumič, a nějakej doraz nebo co, na ten předek včetně krytů..
Máte někdo nějakej návod, nebo něco jak s výměnou!?
Děkuji..
-
- Kontaktovat uživatele:
hm je to pěknej vomrd...začal bych tím že odpojím tyčku stabilizátoru,potom povolit dole na mcphersnu 3 šrouby,sundat brzdovej třmen+desky,držák třmenu a dobrý je i sundat kotou abys to měl lehčí,pak vyndat ty 3 spodní šrouby,nahoře povolit tu velikou matku na 21ku klíč+vyšroubovat ty 3 co drží uložení tlumiče...pak až to bude čecko venku tak stáhneš pružinu nebo ji nestáhneš a namíříš to někam šikovně po tchýni nebo tak a vyšroubuješ tu horní matku a pružina ti luxusně vystřelí i s ráčnou kterou budeš mít v ruce....mno a zpátky už to snad psát nemusím ne?
BMWAK píše:hm je to pěknej vomrd...začal bych tím že odpojím tyčku stabilizátoru,potom povolit dole na mcphersnu 3 šrouby,sundat brzdovej třmen+desky,držák třmenu a dobrý je i sundat kotou abys to měl lehčí,pak vyndat ty 3 spodní šrouby,nahoře povolit tu velikou matku na 21ku klíč+vyšroubovat ty 3 co drží uložení tlumiče...pak až to bude čecko venku tak stáhneš pružinu nebo ji nestáhneš a namíříš to někam šikovně po tchýni nebo tak a vyšroubuješ tu horní matku a pružina ti luxusně vystřelí i s ráčnou kterou budeš mít v ruce....mno a zpátky už to snad psát nemusím ne?

Suhlasim s Patrasom. Lepsie to je zhodit cele dolu a rozlozit to mimo auta. Je to pohodlnejsie. Ale pozor pri tych pruzinach. Zalezi aky pouzijes stahovak. BMW nie je Skoda 105.patras píše:a proc to nesundat i s hornim ulozenim cely dolu a odmontovat ho v poho nekde ve sveraku se stahovakama.. to je podle me lepsi nez se s tim srat pod autem

-
- Kontaktovat uživatele:
a co asi píšu???psal jsem povolit velkou matku a ne ji vyšroubovat...nevím jak vám ale mě šla na zemi povolit pak hůř než když to bylo na autě....patras píše:a proc to nesundat i s hornim ulozenim cely dolu a odmontovat ho v poho nekde ve sveraku se stahovakama.. to je podle me lepsi nez se s tim srat pod autem
-
- Kontaktovat uživatele:
Na srouby pod tlumičem se nejspise budou nahrejvat. tak ze peknej vomrd muzes ale udelat jednu vec a to vymenit jen naboj tzn das stahovak(smrstis), povolis ulozeni, vyvliknes a sundas ulozeni a povolis v horni casti tlumice tu mysku, vytahnes naboj a pak muzes sunat i pero, dal uz si to domyslis vyhoda toho je ze ti staci jen hever a nepotrebujes autogen zvedak atd- ale je to taky peknej vomrd, nej jednoduzsi je to soupnout do servisu a je to ja sem st to nechal menit i s geoskou pac tu budes asi taky udelat za 2200. za praci bez geosky 1talir
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Na E36 jsem to se stahovánim pružin ve futrech
dělal tak 3 hodky i se zadkem 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!