To si asi nepovíme. Nemáš mě rád a já tebe taky ne. Jako ty, si lidi vybírám, abych si na ně udělal čas. S tebou čas zabíjet nehodlám. Co se mých příspěvků týče. Nikde nic nekopíruji a to, že někdo někomu chce poradit a někdy to tu bylo neznamená, že listuji v debatách jak magor, jen abych tady něco napsal. Mysli si co chceš, ale na to fakt čas nemám.Pavel H píše:To si povimeMaxiczech píše:A zkurvenej kretén se ti líbí? Tak, než se zamnou rozjedeš, stav se nejdřív u Kaila, jen tak se ho zeptat, jak to myslel.Pavel H píše: Hele to už přeháníš,ne? Koukej se uklidnit nebo si za tebou fakt osobne dojedu.Jinak maličkost. Co u mě hodláš dělat? Vůbec nejsi zvanej. Jen chci, aby jsi to veřejně věděl. A na netu je King každej. Tak si to užij.. ubožáčku..
Nezmuzes se na nic jineho nez nadavky a urazeni. Poradis tady jen to co tady uz nekdy bylo. Nic moudreho z tebe nikdy nevypadlo a nevypadne. Nekde neco zaslechnes, tak se tady kasas nad lidma, co tomu tolik nerozumi a blbnes jim hlavu. Tak s tim prestan!
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34-větraný sedačky
-
Pavel H
- Klubové ID: 98
Ty jsi prosteMaxiczech píše: To si asi nepovíme. Nemáš mě rád a já tebe taky ne. Jako ty, si lidi vybírám, abych si na ně udělal čas. S tebou čas zabíjet nehodlám. Co se mých příspěvků týče. Nikde nic nekopíruji a to, že někdo někomu chce poradit a někdy to tu bylo neznamená, že listuji v debatách jak magor, jen abych tady něco napsal. Mysli si co chceš, ale na to fakt čas nemám.A pokud píši něco drzého nebo sprostého, tak pouze reaguji. To už jsi si mohl za ten rok také všimnout. Ale ty asi nebudeš moc všímavý, že
Přijeď na MORD maxime, a? si kluci maj večer s čím hrátMaxiczech píše:To si asi nepovíme. Nemáš mě rád a já tebe taky ne. Jako ty, si lidi vybírám, abych si na ně udělal čas. S tebou čas zabíjet nehodlám. Co se mých příspěvků týče. Nikde nic nekopíruji a to, že někdo někomu chce poradit a někdy to tu bylo neznamená, že listuji v debatách jak magor, jen abych tady něco napsal. Mysli si co chceš, ale na to fakt čas nemám.Pavel H píše:To si povimeMaxiczech píše: A zkurvenej kretén se ti líbí? Tak, než se zamnou rozjedeš, stav se nejdřív u Kaila, jen tak se ho zeptat, jak to myslel.Jinak maličkost. Co u mě hodláš dělat? Vůbec nejsi zvanej. Jen chci, aby jsi to veřejně věděl. A na netu je King každej. Tak si to užij.. ubožáčku..
Nezmuzes se na nic jineho nez nadavky a urazeni. Poradis tady jen to co tady uz nekdy bylo. Nic moudreho z tebe nikdy nevypadlo a nevypadne. Nekde neco zaslechnes, tak se tady kasas nad lidma, co tomu tolik nerozumi a blbnes jim hlavu. Tak s tim prestan!
A pokud píši něco drzého nebo sprostého, tak pouze reaguji. To už jsi si mohl za ten rok také všimnout. Ale ty asi nebudeš moc všímavý, že
- Přílohy
-
- pf006.jpg (27.64 KiB) Zobrazeno 961 x
-
Player1
- Klubové ID: 754
- Kontaktovat uživatele:
Já tam mám vedle sedačky-vyhřívání-je tam symbol sedačky a 3 zvlněných šipek směrem nahoru a na druhým tlačítku mám to samy, akorát je tam šipka jen jedna, takže si myslím, že to je taky vyhřívání, ale ne tak silny. A že by mi to odvětrávalo se mi nezdámomento píše:seděl jsem v jedný E34 v AAA a měla na každý sedačce (vedle prostředního tunelu) dva "čudlíky"....jedno bylo vyhřívání a na tom druhým bylo něci jako vrtulka,či tak něco....co to mohlo být jiného?
-
vally
- Klubové ID: 567
- Kontaktovat uživatele:
Možná tam ty sedačky přendal z jinýho typu... lidi jsou schopný všeho.. Já osobně jsem to ještě v žádný E-34 neviděl - což ale samozřejmě nic neznamená...momento píše:seděl jsem v jedný E34 v AAA a měla na každý sedačce (vedle prostředního tunelu) dva "čudlíky"....jedno bylo vyhřívání a na tom druhým bylo něci jako vrtulka,či tak něco....co to mohlo být jiného?
-
Player1
- Kontaktovat uživatele:
Taky by mě zajímalo, jak dobře to funguje. Mimochodem, máš ještě ten M-paket v zelené?vally píše:Možná tam ty sedačky přendal z jinýho typu... lidi jsou schopný všeho.. Já osobně jsem to ještě v žádný E-34 neviděl - což ale samozřejmě nic neznamená...momento píše:seděl jsem v jedný E34 v AAA a měla na každý sedačce (vedle prostředního tunelu) dva "čudlíky"....jedno bylo vyhřívání a na tom druhým bylo něci jako vrtulka,či tak něco....co to mohlo být jiného?. Mimochodem, máte to někdo v autě - by mě zajímalo, jaký to je?....
-
unregistered
-
Player1
- Kontaktovat uživatele:
jo, to mám taky no: A když máš taky to vyhřívání, tak to jedno tlačítko je na silnější a druhy na slabší vyhřívání, že? (ještě sem to tožiž nezkoušel pořádně-taky v tom vedru...) Ale s vrtulkou tam nic nemámunregistered píše:momento: No já mám v E34 vedle sedačky řidiče taky dva ovladače, jeden ja na vyhřívání a druhej je na ovládání nafukovacího vaku za zády, pomocí toho vaku se mírně mění tvar sedačky, není to náhodou to co myslíš??
...Sakra, kdo mi zase změnil popis pod fotkou???
Jasně! Kašlem na větraný sedačky..T.o.m. píše:Přijeď na MORD maxime, a? si kluci maj večer s čím hrátMaxiczech píše:To si asi nepovíme. Nemáš mě rád a já tebe taky ne. Jako ty, si lidi vybírám, abych si na ně udělal čas. S tebou čas zabíjet nehodlám. Co se mých příspěvků týče. Nikde nic nekopíruji a to, že někdo někomu chce poradit a někdy to tu bylo neznamená, že listuji v debatách jak magor, jen abych tady něco napsal. Mysli si co chceš, ale na to fakt čas nemám.Pavel H píše: To si povimeNezmuzes se na nic jineho nez nadavky a urazeni. Poradis tady jen to co tady uz nekdy bylo. Nic moudreho z tebe nikdy nevypadlo a nevypadne. Nekde neco zaslechnes, tak se tady kasas nad lidma, co tomu tolik nerozumi a blbnes jim hlavu. Tak s tim prestan!
A pokud píši něco drzého nebo sprostého, tak pouze reaguji. To už jsi si mohl za ten rok také všimnout. Ale ty asi nebudeš moc všímavý, že
PŘIJEĎ A UVIDÍŠ VELKOU SRANDU!!Maxiczech píše:Jasně! Kašlem na větraný sedačky..T.o.m. píše:Přijeď na MORD maxime, a? si kluci maj večer s čím hrátMaxiczech píše: To si asi nepovíme. Nemáš mě rád a já tebe taky ne. Jako ty, si lidi vybírám, abych si na ně udělal čas. S tebou čas zabíjet nehodlám. Co se mých příspěvků týče. Nikde nic nekopíruji a to, že někdo někomu chce poradit a někdy to tu bylo neznamená, že listuji v debatách jak magor, jen abych tady něco napsal. Mysli si co chceš, ale na to fakt čas nemám.A pokud píši něco drzého nebo sprostého, tak pouze reaguji. To už jsi si mohl za ten rok také všimnout. Ale ty asi nebudeš moc všímavý, že
Co je to ten MORD? Právě jsem se vrátil z Ostravy..
Milý Mildo, myslím, že ty už jsi se tady vyblilMilda píše:PŘIJEĎ A UVIDÍŠ VELKOU SRANDU!!Maxiczech píše:Jasně! Kašlem na větraný sedačky..T.o.m. píše: Přijeď na MORD maxime, a? si kluci maj večer s čím hrátCo je to ten MORD? Právě jsem se vrátil z Ostravy..