do E34 se dělaly větraný sedačky? máte s tím někdo nějaký zkušenosti? myslím s dodatečnou montáží a provozem. jak to funguje? jsou tam jenom nějaký větráčky?
momento píše:do E34 se dělaly větraný sedačky? máte s tím někdo nějaký zkušenosti? myslím s dodatečnou montáží a provozem. jak to funguje? jsou tam jenom nějaký větráčky?
momento píše:do E34 se dělaly větraný sedačky? máte s tím někdo nějaký zkušenosti? myslím s dodatečnou montáží a provozem. jak to funguje? jsou tam jenom nějaký větráčky?
Ne ne.. Nejsou tam větráčky, ale repráčky..
hm tomu říkám odpověd-fakt jak v mateřský školce.nebo spíš jak u debilů!!!
Ne ne.. Nejsou tam větráčky, ale repráčky..
hm tomu říkám odpověd-fakt jak v mateřský školce.nebo spíš jak u debilů!!!
Hlavně, že ty jsi odpověděl konkrétně. Proč JAK u debilů, že?
Kail píše:Vím že PavelH se snaží bejt slušnej,ale tohle se fakt nedá,to neni lama,to je naprostej vymatlanej zkurvenej kretén ...
Jinak k tématu,mám zato že do e34 se větraný sedačky vůbec nedělaly...
Dle čeho soudíš? Dle Tvého bydliště? Také Tě neznám, tak ti nadávat nebudu.. čůráku
Poslouchej magore,nechceš si koupit třeba ŠADE 120 a jit radit tam?Ty tvoje kydy by se tam uplatnily,tam určitě potřebuji poradit hňupiny jake vychází s tvoji makovice.
Kail píše:Vím že PavelH se snaží bejt slušnej,ale tohle se fakt nedá,to neni lama,to je naprostej vymatlanej zkurvenej kretén ...
Jinak k tématu,mám zato že do e34 se větraný sedačky vůbec nedělaly...
Dle čeho soudíš? Dle Tvého bydliště? Také Tě neznám, tak ti nadávat nebudu.. čůráku
Hele to už přeháníš,ne? Koukej se uklidnit nebo si za tebou fakt osobne dojedu.
A zkurvenej kretén se ti líbí? Tak, než se zamnou rozjedeš, stav se nejdřív u Kaila, jen tak se ho zeptat, jak to myslel. Jinak maličkost. Co u mě hodláš dělat? Vůbec nejsi zvanej. Jen chci, aby jsi to veřejně věděl. A na netu je King každej. Tak si to užij.. ubožáčku..
Maxiczech píše:
Hele to už přeháníš,ne? Koukej se uklidnit nebo si za tebou fakt osobne dojedu.
A zkurvenej kretén se ti líbí? Tak, než se zamnou rozjedeš, stav se nejdřív u Kaila, jen tak se ho zeptat, jak to myslel. Jinak maličkost. Co u mě hodláš dělat? Vůbec nejsi zvanej. Jen chci, aby jsi to veřejně věděl. A na netu je King každej. Tak si to užij.. ubožáčku..
To si povime Nezmuzes se na nic jineho nez nadavky a urazeni. Poradis tady jen to co tady uz nekdy bylo. Nic moudreho z tebe nikdy nevypadlo a nevypadne. Nekde neco zaslechnes, tak se tady kasas nad lidma, co tomu tolik nerozumi a blbnes jim hlavu. Tak s tim prestan!