- je to pro kamaráda a chce origo
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
BMW modul rozsvedceni svetel
-
CharlitoCZ
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
Mělo by to jít nastavit diagnostikou v řídící jednotce, ASS1 není pro celý koncern, ale pouze pro Filcku.CharlitoCZ píše:existuje pro e39 nejaky modul automatickeho rozsvedceni svetel. Neco jako ASS1 pro VW koncern. ?
- je to pro kamaráda a chce origo
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
ee od e38 výše ... co mě sere na centrálu ... že se to při vypnutí klíčku samo neotevře, ale musím cvaknout čudlem :-/stepmir píše:A na E 36 ????
Tak tak..
U e-39 záleží na výbavě vozu. Mno..
V BMW servisech to udělají do každého vozidla. Jen je rozdíl, zda-li je na instalaci takového modulu připraven, či ne. Od toho se potom odvíjí i cena.
Co se zamykání centálu týče,, nevidím skvost, aby se auto po natočení motoru zamklo.
Co je to za debilitu? Budu postupně vykládat 4 lidi po městě a pokaždé stejně budu otevírat a zavírat centrál? Pokud chce být někdo při jízdě zamčen, nech? použije tlačítko s klíčkem na středním panelu, ne? Rozhodně preferuji otevřené vozidlo. I s ohledem na případnou havárii. Budeme zamčeni a nikdo se knám nedostane.
I když údajně po havárii se celý vůz otevře.
Máte s tím někdo konkrétní zkučenost?
Díky.. 
540 asi nebude žádné holátko.... Co píšeš je ale o měsíc mladší než to moje, tak to asi taky zajedu zkusit a uvidí se no.Mad Max píše:Jo, jen přes diagnostiku aktivovali automatické rosvícení světel.P-J píše:Takže nic do auta nemontovali, jenom to aktivovali?Mad Max píše:Atec má e39 540iA r.v.2/97 a nechal si v servisu nastavit automatické zapnutí světel.
A funguje to tak, že je vypínač pořád v poloze dvě a svítí všechno vč. plaubky?
Nebudeš vědět na kolik ho to vyšlo?
co se tyce zamknuteho vozidla za jizdy a nasledna havarie - to resi - nevim jak se tomu presne rika - narazove cidla na podvozku??? nebo tak neco, a pri narazü ci velkejch vibraci do podvozku se auto odemkne - v mem pripade zacali blikat i blinkry.. mam e34, neboural jsem ale prejel jsem kus zeleza co lezel na silnici a pak mi to strasne bouchlo do podvozku a auto zacalo blikat a odemklo se. musel jsem vypnout motor a pak zase vse fungovalo jak melo...cumel jsem tehda co se to delo a mechanik mi rikal ze to delaj ty cidla, ze to je normalni- predpokladam ze e 39 to umi taky. i kdyz jsem si myslel ze je to bezna vec u vsech novejch aut, treba nove clio to vubec nema a naopak varuji pred uzamcenim vozidla...tak nevim, ale prece¨jenom je to francouz - nic proti...