Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
e39 zadne svetla

-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
mam ted stejny problem.... aspon vim po cem jitBirkoff píše:Tak, tak. Měl jsem taky problém se světly na sedanu (spz) a dráty byly ulomené v té gumové škrkatici jak kdyby je někdo přestřihl štípačkama. Sletoval jsem je, zaizoloval a pohoda. Zajímavý bylo že to byly jen dva dráty z 12 nebo kolik jich tam vlastně je.

Sletovat draty je mozno,ale casem se tyto sletovany draty zlomi znovu nebot letovanim vytvorite neohebnou plosku,ktera je v gumove chranicce nepoddajna.Doporucoval bych vymenit draty cely.Me na aute timto vyhorely cely dvere,protoze majitel prede mnou letoval a letoval az se draty polamaly protrhly izolaci a zacaly se zkratovat mezi sebou.Doporucuji proto vymenit vsechny.Je to prace na 4h i s pripravou.Vyplati se to,to mi verte.

este dotaz pomimo..na konci zadnych dveri presne v spoji sa mi zacinaju objavovat chrasticky / vyduty lak/ hrdze... tento jav som ale videl aj u inych kombikov..je to nejaka vada tohoto modelu alebo sa muselo nieco stat aby zacala prave tam vystupovat hrdza?.. staci to vybrusit alebo poznate nejaky dobry sposob ako sa zbavit hrdze okrem kupy novych dveri

dik
U te mlhovky to bude spise problem zoxidovaneho konektoru.Dost se zasira od soli.Takze vycistit a urcite to pujde.Sem draty nejsou nicim namahany a jsou kryty,takze konektor.
Pokud jde o zadni dvere a jejich reziveni pod lakem,tak toto je nejbolestivejsi misto na korozi vsech aut.Je to vetsinou na mistech spoju a hlavne pod plastovymi kryty.
Toto budu resit taky.Bylo mi receno,ze mam vzit jemny smirkovy papir obrousit na plech a nanest zaklad,po nem udelat vrstvy laku do vysky puvodniho laku.Melo by to pry vyjit na 3 az 4 vrstvy podle ridkosti laku.
Bylo me receno,ze je lepsi udelat vic tenkych vrstev nez 2 silny.
Pokud jde o zadni dvere a jejich reziveni pod lakem,tak toto je nejbolestivejsi misto na korozi vsech aut.Je to vetsinou na mistech spoju a hlavne pod plastovymi kryty.
Toto budu resit taky.Bylo mi receno,ze mam vzit jemny smirkovy papir obrousit na plech a nanest zaklad,po nem udelat vrstvy laku do vysky puvodniho laku.Melo by to pry vyjit na 3 az 4 vrstvy podle ridkosti laku.
Bylo me receno,ze je lepsi udelat vic tenkych vrstev nez 2 silny.