Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
rozdily v servech..
-
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj lidi, tak zase po čase nečím přispěju.
Jak tak dělám perestrojku, tak jsem si všiml, že ve starším ročníku auta je tzv. Servotronic a v novějším prostě jen Servo.
Neví někdo z Vás jaké jsou mezi nimi funkční rozdíly nebo případné klady/zápory?
Viditelné rozdíly: servotronic má na sobě konektor a je připojen na nějakou RJ která je dále připojena někam k tachometru (snímání rychlosti), RJ umistěna za velkým reprákem u řidiče (prostě v kapse podběhu)
a klasické servo nikam připojené není (teda samozřejmě krom pumpy).
(pro neznalé - e34 r.v.88 motor m20b25 předělávam na 525i M50B25TU r.v.93.. prostě původní zůstane jen kastle-měním i elektriku)
Jak tak dělám perestrojku, tak jsem si všiml, že ve starším ročníku auta je tzv. Servotronic a v novějším prostě jen Servo.
Neví někdo z Vás jaké jsou mezi nimi funkční rozdíly nebo případné klady/zápory?
Viditelné rozdíly: servotronic má na sobě konektor a je připojen na nějakou RJ která je dále připojena někam k tachometru (snímání rychlosti), RJ umistěna za velkým reprákem u řidiče (prostě v kapse podběhu)
a klasické servo nikam připojené není (teda samozřejmě krom pumpy).
(pro neznalé - e34 r.v.88 motor m20b25 předělávam na 525i M50B25TU r.v.93.. prostě původní zůstane jen kastle-měním i elektriku)
-
- Kontaktovat uživatele:
Převodku řízení budu měnit teprve až se mi podaří natočit motor.. (dřív to nemá smysl, bude něco KO tak se s tím nebudu zabývat a pošlu to celé do světa na ND)alp píše:nikde sem ji zatim nepotkal .... ono jestli se s tim budes delat, tak tam zkus nacpat rizeni z e39, je lepsi ...mike525 píše:Něco takového jsem předpokládal...
No nic, stejně pujde ven, má hodně velkou vůli..
Neexistuje nějaká sada na repasi?
Každopádně dík za tip..
-
- Kontaktovat uživatele:
A ve kterych mistech je ta vule? Bud se dole povoluje ta objimka a nebo se po povoleni te kontramatky da "utahnout" tim imbusem.
Nebo se fakt muze tvorit vule i nekde jinde? Ja jen abys neudelal zbytecnou chybu, ja investoval do serva kvuli vuli a nakonec stacilo seridit. Pokud ti staci to normalni obycejne, tak jak rikam, jedno mi zbylo a necham ho za pakatel...
Nebo se fakt muze tvorit vule i nekde jinde? Ja jen abys neudelal zbytecnou chybu, ja investoval do serva kvuli vuli a nakonec stacilo seridit. Pokud ti staci to normalni obycejne, tak jak rikam, jedno mi zbylo a necham ho za pakatel...
mike525 píše:Něco takového jsem předpokládal...
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
seřídit to nejde (akorát to dotáhneš a pak se ti evracílandys píše:A ve kterych mistech je ta vule? Bud se dole povoluje ta objimka a nebo se po povoleni te kontramatky da "utahnout" tim imbusem.
Nebo se fakt muze tvorit vule i nekde jinde? Ja jen abys neudelal zbytecnou chybu, ja investoval do serva kvuli vuli a nakonec stacilo seridit. Pokud ti staci to normalni obycejne, tak jak rikam, jedno mi zbylo a necham ho za pakatel...mike525 píše:Něco takového jsem předpokládal...

-
- Kontaktovat uživatele:
JJ, vůle jak prase, úplne stejně jak píšeš..Pivson píše:zajimavé, te servotroniky mají většinou vůle jak prase.
Scháním pro kámoše v OK stavu a fakt nic.
Jak alp píše docela vzácnost.
Utáhnout jsem to samozřejmě zkoušel, ale to už pak zůstával viset volant.
Jinak obyčejné servo taky mám, takže náhradní zatím nepotřebuju..