Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Speciální dotázek!přední maska 2 DURHY? u E34?jak to je?
-
- Klubové ID: 1790
- Kontaktovat uživatele:
To máš sice naprostou pravdu ,landys píše:Jestli se nemýlím, do roku 1993 byly tyto úzké masky (ledvinky) a od roku 1994 tyto široké.

--------
Ještě se zeptám prostě od roku 92 nebo kolik byli všechny motory v E34 525 VANOS?
Pre nas nie. ale zas musis uznat, ze to znie logicky v zhladom na cenu takej prestavby....BMWAK píše:no já teda nevim kde vy tu vaší logiku berete...já mam taky E34rok 91 a dal jsem tam širokou masku,kapotu zrcátka blinkry a mam novej chladič-takže z toho pro vás jako vyjde že je to auto bouraný na předek???
-
- Kontaktovat uživatele:
No uvidíme, teď to auto nemám vedle sebe, ale koncem týdne snad mít budu, pak nahodím nějaký ty VINka atd.., a uvidíme co z toho vyleze, ale tak i tak, co jsem to projížděl jede OK, vypadá velmi slušně..
PS : A proč sis měnil, masku atd? jenom proto že se ti líbí?
Podle toho jak to vypadá tak ten borec byl takovej trochu tuner.., výfuk, křídlo, blinkry, snížení, folie, vevnitř červený osvětlení,... a takový blbosti
je teda možné že to měnil aniž by to rozflákal...

Podle toho jak to vypadá tak ten borec byl takovej trochu tuner.., výfuk, křídlo, blinkry, snížení, folie, vevnitř červený osvětlení,... a takový blbosti

-
- Kontaktovat uživatele:
jo mněnil jsem to jen protože je to prostě o poznání hezčí a ani mi to nepřišlo na moc peněz...magic píše:No uvidíme, teď to auto nemám vedle sebe, ale koncem týdne snad mít budu, pak nahodím nějaký ty VINka atd.., a uvidíme co z toho vyleze, ale tak i tak, co jsem to projížděl jede OK, vypadá velmi slušně..
Podle toho jak to vypadá tak ten borec byl takovej trochu tuner.., výfuk, křídlo, blinkry, snížení, folie, vevnitř červený osvětlení,... a takový blbosti![]()
-
- Kontaktovat uživatele:
Ty nejsi na ICQ? že nereaguješ? a proč jsi měnil chladič? Ukaž foto tvýho drobka..BMWAK píše:jo mněnil jsem to jen protože je to prostě o poznání hezčí a ani mi to nepřišlo na moc peněz...magic píše:No uvidíme, teď to auto nemám vedle sebe, ale koncem týdne snad mít budu, pak nahodím nějaký ty VINka atd.., a uvidíme co z toho vyleze, ale tak i tak, co jsem to projížděl jede OK, vypadá velmi slušně..
Podle toho jak to vypadá tak ten borec byl takovej trochu tuner.., výfuk, křídlo, blinkry, snížení, folie, vevnitř červený osvětlení,... a takový blbosti![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
to se pleteš.landys píše:Jestli se nemýlím, do roku 1993 byly tyto úzké masky (ledvinky) a od roku 1994 tyto široké.
tyhle masky dostali jako první V8 v roce 92, a od roku 94 je maj šestiválce.
-
- Kontaktovat uživatele:
OK a je potom možnej nějakej jednoduchej upgrade z NEvanos na vanos? bez výměny motoru?Pavel H píše:NeVANOS neni prinosem v nicem. Je to zlepseni, takze motor bez vanosu neni lepsi.magic píše:A řekne mi teda někdo, jestli je NEVANos v něčem přínosem?? DíkyJawak píše:Motory M50B25 bez Vanosu se vyráběly od 10/1990 do 08/1992, od 09/1992 2.0i a 2.5i s Vanosem.
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Moc jednoduchý degrade to nebyl, ten člověk co mě dokuchal motor do nepoužitelnosti ten svůj teď nemůže nastartovat když to složil, asi mu nehraje řídící jednotka, (jeho motor '91 a moje hlave '94) protoře ta má už má sériově imobilizér...
- Přílohy
-
- Vanos_kopf_ausgebaut.jpg (77.98 KiB) Zobrazeno 427 x
-
- Vanos_kopf_eingebaut.jpg (68.15 KiB) Zobrazeno 427 x
davson mel asi na mysli jako turbo efekt nebo jako dvoutakt ( narust vykonu v vysokych otackach)Jawak píše:VaNoS - Variable NockenwellenStellung
Variabilní nastavení (sací) vačkové hřídele
=větší krouťák v nižších otáčkách > při šetrné jízdě asi o 1/2 litru nižší spotřeba
S turbem to bohužel nemá nic společného