Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

e39 - digi klima - nefunguje

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od RuDoSh »

alp píše:Kamosovi vyplivl panel klimy ... nejde ovladat, nic nefouka, proste mrtvo .... mate nekdo nejakej tip, cim to muze bejt?

btw kontrolni otazka, kde jsou vlastne v e39 pojistky ???

dik za info
otevres kastlik u spolujezdce a nahore je vyklopis..... v kombiku mam jeste v kufru
Maxiczech

#2 Příspěvek od Maxiczech »

Ukazuje ten panel na klimu něco? Měl jsem podobný problém. Panel se choval naprosto normálně, veškeré tlačítka fungovali normálně. V servisu mi řekli, že je to odpor topení. Nakonec jsem nechal vyměnit uhlíky na ventilátoru a :idea: . Zase v pohodě maká. :D Pokud panel od klima nic neukazuje, mrkni na pojistku a pokud bude v poho, tak to bude složitější. Elektronika je prevít. :?
major
Klubové ID: 677

#3 Příspěvek od major »

alp píše:neukazuje vubec nic a na nic nereaguje .... snazim se dopatrat, jestli to muze byt stejny problem jako u e36tek s digi klimou ...
Alpe to mě také zajímá, až budeš mít řešení nezapomeň se prosím podělit i s námi 8) . Dík.
dargon
Klubové ID: 497

#4 Příspěvek od dargon »

to ze vubec nesviti je blby :/ ono nejlepsi reseni je prohodit klimu z druheho auta tim vyresis otazku cim by to mohlo byt jestli panelem a nebo ostatnim.. pak kdyz to bude panelem nejlepe vzit dva stejne panely a dat elektronikovi a nechat porovnat :)taky uz sem parkrat toto aplikoval s dobrym vysledkem :wink:
Maxiczech

#5 Příspěvek od Maxiczech »

No a voo vooo vooo tom to asi bude... :roll:
Miluju konkrétní rady.. 8O
Aby tohle celé fórum nebylo právě voo voo voo tomhle.. :lol: :lol:
Odpovědět