Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
hučí spojka E34
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
Nop bude to asi spojkovy lozisko ne???Skoda, kdyz je jinak vse v poradku...rozdelavat spojku kvbuli takove blbine je opravdu na nasrani... nekdo pred Tebou asi setril a nevymenil ho.Kelim píše:Čím to nejčastěji bývá? Když ji sešlápnu tak takovej hučivej zvuk jinak zabírá kde má a vše plynule a tak. Jen mě zajímá čím to může být a jestli tomu mám věnovat pozornost díky.
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
No pokud huci, tak je nacnuty, tedy za nejakou dobu se lozisko rozsype a pujde kov na kov, muzes si dojebat pritlacnej talir.Jinak neplati co psal Milda, ze kvuli lozisku se meni komplet spojka... to plati jen naopak, vzdy kdyz menis pritlacak nebo lamelu,tak se lozisko dava nove(pokud jsi posledni vymenu nedelal ty a nevis jak je lozisko stare)Kelim píše:no a myslíš že je potřeba ho měnit nebo se mám na to vykašlat co se může stát?dík
Byt Tebou to rozdelam a mechanik se podiva jak je na tom cela spojka, pokud OK bude te to stat cca 2 -2,5 K prace+ 1K lozisko, nebo te to bude stat komplet niovouspojku coz vyjde tak asi 8K.Zalezi v jakem je lamela stavu.