Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E46 nebo E39 ???

By jste byli schopni s takovýmhle kokotem plynule hovořit?

Na to, jak se tady o mě zmiňujete, je o mě docela rvačka

Pavle H. pěkně kecáš. Ty jsi byl ten, co jsi říkal, že na pivko chodíš jen s VIP lidma. Tak nedělej kůžičky, že jsem cuknul já, jo?

Pro dva maníky z netu nebudu odvolávat obchodní schůzky, vi??

Uspořádejte akci s názvem "VELKÝ ČECH" (pozn. minimálně 20 lidí) a já se rozmyslím, zda-li za příslušný honorář nabídku přijmu.

Mám dost..

Nemám založit nové téma?
Třeba.... "Chcete mě a moje auto"?

Začínám být žádanej, tudíž známej, možná někdy slavnej

Bylo by nerozumné měnit si NICK.

-
- Kontaktovat uživatele:
Maxiczech píše::lol:Si děláte fakt kozy, ne?
![]()
![]()
By jste byli schopni s takovýmhle kokotem plynule hovořit?![]()
Na to, jak se tady o mě zmiňujete, je o mě docela rvačka![]()
Pavle H. pěkně kecáš. Ty jsi byl ten, co jsi říkal, že na pivko chodíš jen s VIP lidma. Tak nedělej kůžičky, že jsem cuknul já, jo?![]()
Pro dva maníky z netu nebudu odvolávat obchodní schůzky, vi??Komu, že dalo práci dát háček na "t"?
![]()
Uspořádejte akci s názvem "VELKÝ ČECH" (pozn. minimálně 20 lidí) a já se rozmyslím, zda-li za příslušný honorář nabídku přijmu.![]()
![]()
Mám dost..V takovéhle situaci jsem fakt ještě nebyl..
![]()
![]()
![]()
Nemám založit nové téma?
Třeba.... "Chcete mě a moje auto"?![]()
![]()
Začínám být žádanej, tudíž známej, možná někdy slavnej![]()
![]()
Bylo by nerozumné měnit si NICK.![]()
![]()
Nikdo nepsal, že by s tebou chtěl plynule hovořit a už vůbec nebyla řeč o pivku s tebou, to si dáme myslím raši bez tebe. Chceme tě jenom vidět a zjistit, jestli jsi scopen se tak obratně vyjadřovat i bez klávesnice a přímo z oka do oka. Tak je to frájo.
Kail píše:A lidi,až budete vybírat mýsto schůzky s Maxiczechem,tak musíte vybrat mýsto poblíž zastávky městský hromadný dopravy...Doufám,že je vám všem jasný proč
ee.. žádná socka. MHD nejezdím. Jezdím jinou sockou..

Že by sraz na Hlaváku? Třetí popelnice z leva...
Ve směru k vocasu...

Vylezu z ní se svým notebookem...

Ještě, že už jsou tak vyspělé technologie.. výdrž baterie 50 hodin.. Někde v Tescu se zase napojím na 220V.

Jinak bych prosil 2x krátce a jednou dlouze poklepat na tu popelnici. Zvládnete to? Kdyby vám dělalo to dlouhé poklepání problémy, tak si tady na klubu BMW o tom můžeme ještě dlouze psát. Popř. popíšu návod..

stanley07 píše:Maxiczech píše::lol:Si děláte fakt kozy, ne?
![]()
![]()
By jste byli schopni s takovýmhle kokotem plynule hovořit?![]()
Na to, jak se tady o mě zmiňujete, je o mě docela rvačka![]()
Pavle H. pěkně kecáš. Ty jsi byl ten, co jsi říkal, že na pivko chodíš jen s VIP lidma. Tak nedělej kůžičky, že jsem cuknul já, jo?![]()
Pro dva maníky z netu nebudu odvolávat obchodní schůzky, vi??Komu, že dalo práci dát háček na "t"?
![]()
Uspořádejte akci s názvem "VELKÝ ČECH" (pozn. minimálně 20 lidí) a já se rozmyslím, zda-li za příslušný honorář nabídku přijmu.![]()
![]()
Mám dost..V takovéhle situaci jsem fakt ještě nebyl..
![]()
![]()
![]()
Nemám založit nové téma?
Třeba.... "Chcete mě a moje auto"?![]()
![]()
Začínám být žádanej, tudíž známej, možná někdy slavnej![]()
![]()
Bylo by nerozumné měnit si NICK.![]()
![]()
Nikdo nepsal, že by s tebou chtěl plynule hovořit a už vůbec nebyla řeč o pivku s tebou, to si dáme myslím raši bez tebe. Chceme tě jenom vidět a zjistit, jestli jsi scopen se tak obratně vyjadřovat i bez klávesnice a přímo z oka do oka. Tak je to frájo.
Komentovat nic nemusíš, jen by sis měl po sobě pořádně přečíst, co píšeš.

Je

Je milé poukazovat na chyby druhých a sám neumět napsat větu bez chibi..

-
Maxiczech píše:Pavle H. pěkně kecáš. Ty jsi byl ten, co jsi říkal, že na pivko chodíš jen s VIP lidma. Tak nedělej kůžičky, že jsem cuknul já, jo?
Tak to kecáš ty, sajrajte! Já tě několikrát vyzíval, aby jsi přijel na regionál - máš to kousek - ale to jsi buď nereagoval nebo ses vymlouval. Na setkání jen se mnou ses bál - pohrabáč. Nic o VIP lidech jsem nepsal !
Pavel H píše:Maxiczech píše:Pavle H. pěkně kecáš. Ty jsi byl ten, co jsi říkal, že na pivko chodíš jen s VIP lidma. Tak nedělej kůžičky, že jsem cuknul já, jo?
Tak to kecáš ty, sajrajte! Já tě několikrát vyzíval, aby jsi přijel na regionál - máš to kousek - ale to jsi buď nereagoval nebo ses vymlouval. Na setkání jen se mnou ses bál - pohrabáč. Nic o VIP lidech jsem nepsal !
Nebudu to tady hledat.

Kail píše:to Maxiczech : Ty vole,ty radši fakt na žádnej sraz nechoď,akorát bys dostal přes držku a bude z toho ještě nějakej průser...A ty za to nestojíš
Ale ty mi seš celej nějakej na netu silnej

Tady posiluješ vi?? Běž si hajnout.., už je po večerníčku..

¨Co by sis za autíčko přitáhl na ten sraz ty?
Kačera se znakem BMW