Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

E46 nebo E39 ???

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od stanley07 »

No tak mu tady slíbíme, že ho bít nebudeme. Sejdeme se jen ve třech. Klidně do tý Prahy přijedu..
kosh

#82 Příspěvek od kosh »

vemte sebou fo?ák a? se je na co koukat :D
Maxiczech

#83 Příspěvek od Maxiczech »

:lol: :lol: Si děláte fakt kozy, ne? :lol: :lol:
By jste byli schopni s takovýmhle kokotem plynule hovořit? :smich:
Na to, jak se tady o mě zmiňujete, je o mě docela rvačka :smich2:
Pavle H. pěkně kecáš. Ty jsi byl ten, co jsi říkal, že na pivko chodíš jen s VIP lidma. Tak nedělej kůžičky, že jsem cuknul já, jo? :evil:
Pro dva maníky z netu nebudu odvolávat obchodní schůzky, vi?? :) Komu, že dalo práci dát háček na "t"? :D
Uspořádejte akci s názvem "VELKÝ ČECH" (pozn. minimálně 20 lidí) a já se rozmyslím, zda-li za příslušný honorář nabídku přijmu. :lol: :lol:
Mám dost.. :smich: V takovéhle situaci jsem fakt ještě nebyl.. :smich: :smich2: :smich:
Nemám založit nové téma?
Třeba.... "Chcete mě a moje auto"? :lol: :lol:
Začínám být žádanej, tudíž známej, možná někdy slavnej :lol: :!:
Bylo by nerozumné měnit si NICK. :lol: :lol: :lol:
Kail

#84 Příspěvek od Kail »

to Maxiczech : Pořád seš stejně najvní,tebe tady nikdo nechce,tak se s tou žádaností uklidni... :mad: :wink:
Kail

#85 Příspěvek od Kail »

A lidi,až budete vybírat mýsto schůzky s Maxiczechem,tak musíte vybrat mýsto poblíž zastávky městský hromadný dopravy...Doufám,že je vám všem jasný proč :lol:
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#86 Příspěvek od stanley07 »

Dobrá poznámka :wink:
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od stanley07 »

Maxiczech píše::lol: :lol: Si děláte fakt kozy, ne? :lol: :lol:
Pavle H. pěkně kecáš. Ty jsi byl ten, co jsi říkal, že na pivko chodíš jen s VIP lidma. Tak nedělej kůžičky, že jsem cuknul já, jo? :evil:
Pro dva maníky z netu nebudu odvolávat obchodní schůzky, vi?? :) Komu, že dalo práci dát háček na "t"? :D
Uspořádejte akci s názvem "VELKÝ ČECH" (pozn. minimálně 20 lidí) a já se rozmyslím, zda-li za příslušný honorář nabídku přijmu. :lol: :lol:
Mám dost.. :smich: V takovéhle situaci jsem fakt ještě nebyl.. :smich: :smich2: :smich:
Nemám založit nové téma?

Nikdo nepsal, že by s tebou chtěl plynule hovořit a už vůbec nebyla řeč o pivku s tebou, to si dáme myslím raši bez tebe. Chceme tě jenom vidět a zjistit, jestli jsi scopen se tak obratně vyjadřovat i bez klávesnice a přímo z oka do oka. Tak je to frájo.
Maxiczech

#88 Příspěvek od Maxiczech »

Kail píše:A lidi,až budete vybírat mýsto schůzky s Maxiczechem,tak musíte vybrat mýsto poblíž zastávky městský hromadný dopravy...Doufám,že je vám všem jasný proč :lol:

ee.. žádná socka. MHD nejezdím. Jezdím jinou sockou.. :lol:
Že by sraz na Hlaváku? Třetí popelnice z leva...
Ve směru k vocasu... :lol: :lol:
Vylezu z ní se svým notebookem... :lol: :lol:
Ještě, že už jsou tak vyspělé technologie.. výdrž baterie 50 hodin.. Někde v Tescu se zase napojím na 220V. :smich:
Jinak bych prosil 2x krátce a jednou dlouze poklepat na tu popelnici. Zvládnete to? Kdyby vám dělalo to dlouhé poklepání problémy, tak si tady na klubu BMW o tom můžeme ještě dlouze psát. Popř. popíšu návod.. :smich2:
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od stanley07 »

No comment.
Maxiczech

#90 Příspěvek od Maxiczech »

stanley07 píše:
Maxiczech píše::lol: :lol: Si děláte fakt kozy, ne? :lol: :lol:
Nemám založit nové téma?

Nikdo nepsal, že by s tebou chtěl plynule hovořit a už vůbec nebyla řeč o pivku s tebou, to si dáme myslím raši bez tebe. Chceme tě jenom vidět a zjistit, jestli jsi scopen se tak obratně vyjadřovat i bez klávesnice a přímo z oka do oka. Tak je to frájo.

Komentovat nic nemusíš, jen by sis měl po sobě pořádně přečíst, co píšeš. :lol:
Je :!: Sorry :!: Ty vlastně oslavuješ.. :D
Je milé poukazovat na chyby druhých a sám neumět napsat větu bez chibi.. :lol: :lol:
Martinéz

#91 Příspěvek od Martinéz »

to max: nechtel sem prispivat, ale kdyz tu tak pohotove na vse reagujes, proc nereagujes na muj posledni prispevek? nevis co?
Slid

#92 Příspěvek od Slid »

To jsou zase sračky Maxiczechu a téma v řiti :roll:
error-motohanz

#93 Příspěvek od error-motohanz »

jojo to se tu urcitejm typkum vede zasrat kazdy forum..... :?
Maxiczech

#94 Příspěvek od Maxiczech »

Martinéz píše:to max: nechtel sem prispivat, ale kdyz tu tak pohotove na vse reagujes, proc nereagujes na muj posledni prispevek? nevis co?

Nechápu :!:
Hoď repete.. Nestíhám no. :lol:
Mám toho hodně. :lol: :lol: :lol:
Možná je tvůj komentář stupidní.. na ty prostě nereaguji, jako každý inteligentní člověk.. :lol: :D :lol:
Maxiczech

#95 Příspěvek od Maxiczech »

error-motohanz píše:jojo to se tu urcitejm typkum vede zasrat kazdy forum..... :?

Si laskavě po sobě přečtěte ty blitky, co tady píšete. Jak často upozorňuji na to, že se bavíte k tématu. :roll:
Jinak sorry, že nereaguji na každý komentář. :lol:
Je vás tady malinko dost.. 8)
Pavel H

#96 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:Pavle H. pěkně kecáš. Ty jsi byl ten, co jsi říkal, že na pivko chodíš jen s VIP lidma. Tak nedělej kůžičky, že jsem cuknul já, jo?

Tak to kecáš ty, sajrajte! Já tě několikrát vyzíval, aby jsi přijel na regionál - máš to kousek - ale to jsi buď nereagoval nebo ses vymlouval. Na setkání jen se mnou ses bál - pohrabáč. Nic o VIP lidech jsem nepsal !
Maxiczech

#97 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:
Maxiczech píše:Pavle H. pěkně kecáš. Ty jsi byl ten, co jsi říkal, že na pivko chodíš jen s VIP lidma. Tak nedělej kůžičky, že jsem cuknul já, jo?

Tak to kecáš ty, sajrajte! Já tě několikrát vyzíval, aby jsi přijel na regionál - máš to kousek - ale to jsi buď nereagoval nebo ses vymlouval. Na setkání jen se mnou ses bál - pohrabáč. Nic o VIP lidech jsem nepsal !

Nebudu to tady hledat. :roll: O pohrabáči jsem psal (jak si to pamatuješ :lol: ), že s ním na mě přijdeš. Také jsem zmiňoval, že rád uvítám kolegy nebo kamarády s BMW. Ty jsi mi odepsal, že si kamarády nebo kolegy pěkně filtruješ, a dal si najevo, že já mezi ně evidentně nepatřim. A nechytej mě zase za slovo! Necituji.. Posléze se už nic dál nedělo. Jak jsem psal. Nic nenabízím dvakrát. A čumim a jsem na sebe pěkně nasranej, že vůbec touto formou někomu jako si ty něco vysvětluju. Už to neudělám, a? si myslí kdo chce co chce. :x
:savle: Tfuj,,, zabitej čas s tebou... :oops:
Kail

#98 Příspěvek od Kail »

to Maxiczech : Ty vole,ty radši fakt na žádnej sraz nechoď,akorát bys dostal přes držku a bude z toho ještě nějakej průser...A ty za to nestojíš :mad:
Maxiczech

#99 Příspěvek od Maxiczech »

Kail píše:to Maxiczech : Ty vole,ty radši fakt na žádnej sraz nechoď,akorát bys dostal přes držku a bude z toho ještě nějakej průser...A ty za to nestojíš :mad:

Ale ty mi seš celej nějakej na netu silnej :!:
Tady posiluješ vi?? Běž si hajnout.., už je po večerníčku.. :lol:
¨Co by sis za autíčko přitáhl na ten sraz ty?
Kačera se znakem BMW :?: :smich:
Maxiczech

#100 Příspěvek od Maxiczech »

E 46 nebo E 39
Jak se nám to tady zase pěkně rozjelo.
Už máme zase jubileum. 1000x zkouknuto. :valentyn: Blahopřeji..
:lol:
Odpovědět