Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Víte jak otevřít E-39 s úplně kleklou baterkou?
-
- Kontaktovat uživatele:
Teda to koukam, kde jste to vyhrabali..
.
Není zač, pár rad z fóra mi už pomohlo, takže když něco objevim já, rád se o to podělim s ostatními, abych je ušetřil komplikací...
Jinak jak si psal u E-39 to jde otevřít pouze u dveří řidiče, protože u spolujezdce zámek neni...
BTW: jsem se dozvěděl, že to prej jde i bez přizvednutý kliky-prý se prostě stačí nebát a silou otočit klíčkem, ale v praxi jsem to nezkoušel a baterku kvůli tomu odpojovat nebudu..
To Dmitry: no prostě tam je...
to je takový vývoj u BMW - E-28 ji měly u motoru, E-34 pod zadníma sedačkama a E-39 ji maji v kufru...Někde jsem četl, že je to kvůli lepšímu rozložení hmotnosti...

Maxiczech píše:S tou klikou je to fakt super TIP! Díky vally!
Není zač, pár rad z fóra mi už pomohlo, takže když něco objevim já, rád se o to podělim s ostatními, abych je ušetřil komplikací...

BTW: jsem se dozvěděl, že to prej jde i bez přizvednutý kliky-prý se prostě stačí nebát a silou otočit klíčkem, ale v praxi jsem to nezkoušel a baterku kvůli tomu odpojovat nebudu..

To Dmitry: no prostě tam je...

Pavel H píše:Maxiczech píše:Nemáte slov![]()
Invalidi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Přestaň provokovat!!!
Chci jen poukázat na to, že je tady hromada naprostých nesmyslů, kterým se říká rady. A zřejmě pro to, že mám mladý auto (jinak tomu nerozumim), čímž vás tady neskutečně seru, poukazujete na překlepy v článcích, které napíšu a děláte ze mě pitomce.

A? si každý sám zamete před svým prahem..
-
Zdarec,tak jen tak mimochodem funguje to otevírání jak je pospsáno v prvním příspěvku i na E34.Mám 524TD a dneska jsem to nechtíc vyzkoušel.Jak jsem byl rád že jsem si to tu přečetl
.Měl jsem problém v elektrice a klekla mi baterka
.Dálka nic,klíček šel stuha,protože jsem ho nikdy nepoužil
.Ale auto se mi otevřelo.Díky moc za tohle fórum.čau

Maxiczech píše: A zřejmě pro to, že mám mladý auto (jinak tomu nerozumim), čímž vás tady neskutečně seru, poukazujete na překlepy v článcích, které napíšu a děláte ze mě pitomce.![]()
A? si každý sám zamete před svým prahem..
Co to máš vlastně za auto? Mohl by jsi nám ho připomenout. Pořád se s ním chlubíš a nikdo ho nikdy neviděl. Podle tvojich řečí to bude tak maximálně půl roku stará e60tka.
paca píše:Co to máš vlastně za auto? Mohl by jsi nám ho připomenout. Pořád se s ním chlubíš a nikdo ho nikdy neviděl. Podle tvojich řečí to bude tak maximálně půl roku stará e60tka.

Pavel H píše:paca píše:Co to máš vlastně za auto? Mohl by jsi nám ho připomenout. Pořád se s ním chlubíš a nikdo ho nikdy neviděl. Podle tvojich řečí to bude tak maximálně půl roku stará e60tka.
Prý má 520i touring, rok 2002, max. social edition bez měrky na olej. Ale nikdy ho nikdo neviděl, takže fotky taky neuvidíš. A vyfotit nějaké jiné se bojí, protože co kdyby to bylo někoho odsud
Aha a kolik to má koní?
paca píše:Pavel H píše:paca píše:Co to máš vlastně za auto? Mohl by jsi nám ho připomenout. Pořád se s ním chlubíš a nikdo ho nikdy neviděl. Podle tvojich řečí to bude tak maximálně půl roku stará e60tka.
Prý má 520i touring, rok 2002, max. social edition bez měrky na olej. Ale nikdy ho nikdo neviděl, takže fotky taky neuvidíš. A vyfotit nějaké jiné se bojí, protože co kdyby to bylo někoho odsud
Aha a kolik to má koní?
To nevím,ale i řídící jednotka toho Báwa je inteligentnější než on

paca píše:Pavel H píše:paca píše:Co to máš vlastně za auto? Mohl by jsi nám ho připomenout. Pořád se s ním chlubíš a nikdo ho nikdy neviděl. Podle tvojich řečí to bude tak maximálně půl roku stará e60tka.
Aha a kolik to má koní?
To záleží na tom, kolik jich zrovna zapřáhne.
Kail píše:paca píše:Pavel H píše:[quote="paca"]
Co to máš vlastně za auto? Mohl by jsi nám ho připomenout. Pořád se s ním chlubíš a nikdo ho nikdy neviděl. Podle tvojich řečí to bude tak maximálně půl roku stará e60tka.
Aha a kolik to má koní?
To nevím,ale i řídící jednotka toho Báwa je inteligentnější než on