Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Víte jak otevřít E-39 s úplně kleklou baterkou?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Dmitry

#41 Příspěvek od Dmitry »

Nemám BMW, přemýšlím o koupi E39 ... co dělá baterka v kufru auta?! (viz příspěvky uvedené výše)
vally
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od vally »

Teda to koukam, kde jste to vyhrabali..:).

Maxiczech píše:S tou klikou je to fakt super TIP! Díky vally!

Není zač, pár rad z fóra mi už pomohlo, takže když něco objevim já, rád se o to podělim s ostatními, abych je ušetřil komplikací... :thumbsup: Jinak jak si psal u E-39 to jde otevřít pouze u dveří řidiče, protože u spolujezdce zámek neni...

BTW: jsem se dozvěděl, že to prej jde i bez přizvednutý kliky-prý se prostě stačí nebát a silou otočit klíčkem, ale v praxi jsem to nezkoušel a baterku kvůli tomu odpojovat nebudu..:)

To Dmitry: no prostě tam je...:) to je takový vývoj u BMW - E-28 ji měly u motoru, E-34 pod zadníma sedačkama a E-39 ji maji v kufru...Někde jsem četl, že je to kvůli lepšímu rozložení hmotnosti...
Maxiczech

#43 Příspěvek od Maxiczech »

Masakr, co? A to má jednoho nechat v klidu.. :lol: :lol:
A tihle žongléři se do mě naváží kvůli překlepu... :roll:
Opravdu, opravdu.. neskutečné :lol:
Invalidi :twisted:
Maxiczech

#44 Příspěvek od Maxiczech »

Nemáte slov :?:
Invalidi :!:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pavel H

#45 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:Nemáte slov :?:

Přestaň provokovat!!!
Maxiczech

#46 Příspěvek od Maxiczech »

Dmitry píše:Nemám BMW, přemýšlím o koupi E39 ... co dělá baterka v kufru auta?! (viz příspěvky uvedené výše)

Napájí veškerou elektroniku ve vozidle. :roll:
Maxiczech

#47 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:
Maxiczech píše:Nemáte slov :?:

Přestaň provokovat!!!

Chci jen poukázat na to, že je tady hromada naprostých nesmyslů, kterým se říká rady. A zřejmě pro to, že mám mladý auto (jinak tomu nerozumim), čímž vás tady neskutečně seru, poukazujete na překlepy v článcích, které napíšu a děláte ze mě pitomce. :roll:
A? si každý sám zamete před svým prahem..
error-motohanz

#48 Příspěvek od error-motohanz »

lol tak maxiczech je masakr.....:)
sturmann

#49 Příspěvek od sturmann »

Zdarec,tak jen tak mimochodem funguje to otevírání jak je pospsáno v prvním příspěvku i na E34.Mám 524TD a dneska jsem to nechtíc vyzkoušel.Jak jsem byl rád že jsem si to tu přečetl 8) .Měl jsem problém v elektrice a klekla mi baterka :!: .Dálka nic,klíček šel stuha,protože jsem ho nikdy nepoužil :roll: .Ale auto se mi otevřelo.Díky moc za tohle fórum.čau
ghoust

#50 Příspěvek od ghoust »

Já bych volil dlažební kostku. :D
Maxiczech

#51 Příspěvek od Maxiczech »

ghoust píše:Já bych volil dlažební kostku. :D

Tak to asi máš vyloženě rád své auto.. 8O
Milda

#52 Příspěvek od Milda »

POZOR BLÁZEN!!TO ZAS BUDE MAZEC!!!
paca

#53 Příspěvek od paca »

Maxiczech píše: A zřejmě pro to, že mám mladý auto (jinak tomu nerozumim), čímž vás tady neskutečně seru, poukazujete na překlepy v článcích, které napíšu a děláte ze mě pitomce. :roll:
A? si každý sám zamete před svým prahem..

Co to máš vlastně za auto? Mohl by jsi nám ho připomenout. Pořád se s ním chlubíš a nikdo ho nikdy neviděl. Podle tvojich řečí to bude tak maximálně půl roku stará e60tka.
Maxiczech

#54 Příspěvek od Maxiczech »

Dalsi koho zajima moje auto. :roll: Ser na to. Tvoje kara me taky nezajima.. :lol:
Pavel H

#55 Příspěvek od Pavel H »

paca píše:Co to máš vlastně za auto? Mohl by jsi nám ho připomenout. Pořád se s ním chlubíš a nikdo ho nikdy neviděl. Podle tvojich řečí to bude tak maximálně půl roku stará e60tka.

:lol: Prý má 520i touring, rok 2002, max. social edition bez měrky na olej. Ale nikdy ho nikdo neviděl, takže fotky taky neuvidíš. A vyfotit nějaké jiné se bojí, protože co kdyby to bylo někoho odsud :-)
paca

#56 Příspěvek od paca »

Maxiczech píše:Dalsi koho zajima moje auto. :roll: Ser na to. Tvoje kara me taky nezajima.. :lol:

Nojo, ale já se taky o svém autě v každém příspěvku nezmiňuji narozdíl od tebe :lol:
paca

#57 Příspěvek od paca »

Pavel H píše:
paca píše:Co to máš vlastně za auto? Mohl by jsi nám ho připomenout. Pořád se s ním chlubíš a nikdo ho nikdy neviděl. Podle tvojich řečí to bude tak maximálně půl roku stará e60tka.

:lol: Prý má 520i touring, rok 2002, max. social edition bez měrky na olej. Ale nikdy ho nikdo neviděl, takže fotky taky neuvidíš. A vyfotit nějaké jiné se bojí, protože co kdyby to bylo někoho odsud :-)

Aha a kolik to má koní?
Kail

#58 Příspěvek od Kail »

paca píše:
Pavel H píše:

Aha a kolik to má koní?

To nevím,ale i řídící jednotka toho Báwa je inteligentnější než on :lol:
Pavel H

#59 Příspěvek od Pavel H »

paca píše:
Pavel H píše:

Aha a kolik to má koní?

To záleží na tom, kolik jich zrovna zapřáhne.
Pavel H

#60 Příspěvek od Pavel H »

Kail píše:
paca píše:
Pavel H píše:[quote="paca"]
Co to máš vlastně za auto? Mohl by jsi nám ho připomenout. Pořád se s ním chlubíš a nikdo ho nikdy neviděl. Podle tvojich řečí to bude tak maximálně půl roku stará e60tka.

Aha a kolik to má koní?

To nevím,ale i řídící jednotka toho Báwa je inteligentnější než on :lol:[/quote]

:lol: :lol: :lol:
Odpovědět