Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vůle výstupu převodovky
-
- Klubové ID: 654
Zdar,nedavno se zacalo zpod auta ozyvat divny klepani,taxem zajel ke kamosovi na dilnu a na zvedaku sem zjistil ze pri zarazenym kvaltu de otocit kardanem tak zhruba o centimetr a z prevodovky se ozve klapnuti.
Tusim ze takova vule asi nebude v poradku:-(
Je to na vymenu prevodovky nebo se s tim da neco delat? Pokud ano tak co?
-
- Kontaktovat uživatele:
Mam uplne to samy, kdyz uberu nebo pridam, vzdy je to docela tvrdy raz. Vuli na heveru mam taky poradnou. Diferak me taky napadl a prevodovka taky, ale neni jednoduchy zjistit to dal. Hardyspojka se mi rozsypala vloni, ta klepala jinak a furt, pokud nebylo auto v zaberu. Tedu uz je nova.
Trochu me to jeste hrka z prevodovky na nizky volnobeh, ze by ta prevodovka? Spojka? Rozvody? Pri vyssich otackach klidek a pohoda, az na to cuknuti pri zaberu...
Trochu me to jeste hrka z prevodovky na nizky volnobeh, ze by ta prevodovka? Spojka? Rozvody? Pri vyssich otackach klidek a pohoda, az na to cuknuti pri zaberu...

ROB píše:Zdar,nedavno se zacalo zpod auta ozyvat divny klepani,taxem zajel ke kamosovi na dilnu a na zvedaku sem zjistil ze pri zarazenym kvaltu de otocit kardanem tak zhruba o centimetr a z prevodovky se ozve klapnuti.
Byl si někdy pod autem? Nemyslím, když tě porazilo a zanechalo evidentně neléčitelné následky.Milda píše:On snad ani neumí číst.Ty napíšeš "vůle na výstupu z převodovky" a on ti radí a? se podíváš na diferák?!?!? Nechápu?!?!

Něco ti poradim, a? nám tady pořád neblábolíš.
Pokud kardan nerozpojíš, tak velmi těžce určíš, zda-li je vůle na předku nebo na zadku. Proto jsem psal, že může být vůle i na diferáku.
Už máš Miloslávku nový světla se 100W žárovkama?

Jasne... ty mudrlant akurat typek sa tu pyta na volu na prevodovke tak to uz asi zistoval... a ak nie tak je to jeho problem...Maxiczech píše:Byl si někdy pod autem? Nemyslím, když tě porazilo a zanechalo evidentně neléčitelné následky.Milda píše:On snad ani neumí číst.Ty napíšeš "vůle na výstupu z převodovky" a on ti radí a? se podíváš na diferák?!?!? Nechápu?!?!![]()
Pokud kardan nerozpojíš, tak velmi těžce určíš, zda-li je vůle na předku nebo na zadku. Proto jsem psal, že může být vůle i na diferáku.
Normaalne odpadaavam hehehe
Se do tebe taky nenavážim, tak mě vynech.Catalyst píše:Jasne... ty mudrlant akurat typek sa tu pyta na volu na prevodovke tak to uz asi zistoval... a ak nie tak je to jeho problem...Maxiczech píše:Byl si někdy pod autem? Nemyslím, když tě porazilo a zanechalo evidentně neléčitelné následky.Milda píše:On snad ani neumí číst.Ty napíšeš "vůle na výstupu z převodovky" a on ti radí a? se podíváš na diferák?!?!? Nechápu?!?!![]()
Normaalne odpadaavam hehehe
Tvé rady typu aaaano, niieeee, nieviem, mysliiim si, jsou každýmu akorát tak na hov...

Tak nerejpej, čobole...