Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jakou koupit E34??? poraďte prosím

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
davcer

#81 Příspěvek od davcer »

jo jo, souhlasim, taky si myslim ze v nemecku nemusej bejt az tak seriozni v dnesni dobe, jsem na to auto taky zvedavej, teprve ho kupuje a resi prihlaseni estli to ma E2 a tak..tak se uvidi..hehe trochu pohonime kary a bude jasno :D
jinak ja uprednostnuji auta z CH, sam pres znameho dowazim ale v jeho pozadavcich tam ted nic nebylo, jinak z CH je to myslim pohoda..ale bohuzel porad je to ojety a to tak zustane...ach jo..
Catalyst

#82 Příspěvek od Catalyst »

davcer píše:jo jo, souhlasim, taky si myslim ze v nemecku nemusej bejt az tak seriozni v dnesni dobe, jsem na to auto taky zvedavej, teprve ho kupuje a resi prihlaseni estli to ma E2 a tak..tak se uvidi..hehe trochu pohonime kary a bude jasno :D
jinak ja uprednostnuji auta z CH, sam pres znameho dowazim ale v jeho pozadavcich tam ted nic nebylo, jinak z CH je to myslim pohoda..ale bohuzel porad je to ojety a to tak zustane...ach jo..

Neboj nezostane .. ved uz za niejakych tych zopar 3,5 melca mas vysniivanuu M5 :-) hold... navrhujem hromadnu sebevrazdu hehe ... PS : vyhradzujem si pravo byt netrestany :lol:
davcer

#83 Příspěvek od davcer »

ja se necham petsetricetkrat rozjezdit mym autem... :P
Maxiczech

#84 Příspěvek od Maxiczech »

Zda-li jsi vozidlo tvých snů ještě nekoupil. Neřež to.
Prostě ho nepotřebuješ.. :lol:
Matej

#85 Příspěvek od Matej »

http://www.auto-plus.cz/showcar.php?res ... .sauto.cz/ tohle se mi libi, pujdu se na nej mrknout.. diky za tipy
Martinéz

#86 Příspěvek od Martinéz »

zkus sehnat facelift. mne uz ty stary kusy nic moc nerikaj. navic bratr si v rodine stale udrzuje 525 tds z 92 ktery ma od uplny novoty a prestoze do nej porad cpe penize, to auto se za chvili rozsype. radim 94 ci 95..
pepus

#87 Příspěvek od pepus »

Martinéz píše:zkus sehnat facelift. mne uz ty stary kusy nic moc nerikaj. navic bratr si v rodine stale udrzuje 525 tds z 92 ktery ma od uplny novoty a prestoze do nej porad cpe penize, to auto se za chvili rozsype. radim 94 ci 95..

brzdi frajere :D :D 8)

muj veteran 92 zatim drzi... asi je to tim, ze je to az prosincovej model 8)
pepus

#88 Příspěvek od pepus »

Matej píše:http://www.auto-plus.cz/showcar.php?resize=1&src_server_id=03&campaign_id=01&id=74698&referer_site=http://www.sauto.cz/ tohle se mi libi, pujdu se na nej mrknout.. diky za tipy

nevypada spatne, treba interier mi pride fakt pekne ladenej...
ale tomu ze to ma 147000 never. to sedadlo mohlo zpusobit jeste nejaky prase nebo cas, ale napr. takle vylestenej volant zazil nejmin 300k km.
to ale nic nemusi znamenat, treba to bude v dobrym stavu, ale tema km se u nas proste nerid :?
Martinéz

#89 Příspěvek od Martinéz »

pepus píše:
Matej píše:http://www.auto-plus.cz/showcar.php?resize=1&src_server_id=03&campaign_id=01&id=74698&referer_site=http://www.sauto.cz/ tohle se mi libi, pujdu se na nej mrknout.. diky za tipy

nevypada spatne, treba interier mi pride fakt pekne ladenej...
ale tomu ze to ma 147000 never. to sedadlo mohlo zpusobit jeste nejaky prase nebo cas, ale napr. takle vylestenej volant zazil nejmin 300k km.
to ale nic nemusi znamenat, treba to bude v dobrym stavu, ale tema km se u nas proste nerid :?

sampzrejme nebrat osobne.. je to kus od kusu. jaky si to kdo udrzuje, takovy to ma.. :wink:
milo
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od milo »

myslim, ze presne toto auto jsem videl cca. v zari v jednom z bazaru v Argentinske. stalo myslim 90000. na sedackach potahy, kuze je uplne k.o. - zadni sedadla popraskane. podvozek byl celkem ok, motor na prvni pohled taky, ale nekde to pravdepodobne prisavalo falesny vzduch - vicko od oleje jsem mohl sundavat a nahazovat a otacky se ani o kousek nepohly.

jinak mam pocit ze to je americka verze! nekdo me tady upozornoval, ze se tam lisi i nejake podvozkove dily a je to obcas prdel shanet.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#91 Příspěvek od RuDoSh »

pepus píše: ale napr. takle vylestenej volant zazil nejmin 300k km.

hovadina...... to pocitani najetych km z volantu....
Matej

#92 Příspěvek od Matej »

s tim volantem taky nesouhlasim myslim si ze kozenej volant by takhle mohl vypadat.. Ovsem jestli to ma kuzi na volantu, dneska jsem se na to chtel jet podivat tak alesp. usetrim cas, jak rikate s tim rokem vyroby a najetejma km, myslim si ze na tom nezalezi podivejte se na RedBarona.. Zalezi proste na stavu.. A ten se z fotek blbe poznava, ale jestli to koluje mezi bazarama tak nechci byt dalsi kdo to zkusi.. Myslim si ze se nevyplati kupovat nic jinyho nez libovku. Vozite nekdo auta? mozna bysme se domluvili..

to Maxiczech: to s tim rokem vyroby 2000 a vejs, ze jsem se tomu smal nebylo mysleny jako urazka, jen me to pobavilo, nevim co se mezi vama stalo, ale me jsi nic neudelal a nemam duvod te urazet (jen pro ujasneni)
pepus

#93 Příspěvek od pepus »

RuDoSh píše:
pepus píše: ale napr. takle vylestenej volant zazil nejmin 300k km.

hovadina...... to pocitani najetych km z volantu....

jo, neni to zadna presna metoda, ale proste prvni co te baci do oci... 150k km mame na jednom aute doma, taky volant v kuzi a rozdil v ohmatani vrsek / tam kde to drzis temer nula.

a jak tu nekdo rikal k ty usa verzi - blinkry v blatniku by tomu odpovidaly, ale v usa maj este cerveny zadni blinkrovy svetla.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#94 Příspěvek od RuDoSh »

pepus píše:jo, neni to zadna presna metoda, ale proste prvni co te baci do oci... 150k km mame na jednom aute doma, taky volant v kuzi a rozdil v ohmatani vrsek / tam kde to drzis temer nula.

a my jsme meli 130k km a ten volant byl osahany skoro stejne :-)
milo
Kontaktovat uživatele:

#95 Příspěvek od milo »

pepus píše:a jak tu nekdo rikal k ty usa verzi - blinkry v blatniku by tomu odpovidaly, ale v usa maj este cerveny zadni blinkrovy svetla.

u USA verze bych taky cekal automat, co si ale pamatuju, tachac byl americky, primarne v MPH. VINko jsem nekontroloval, auto jsem zavrhl jeste predtim ...
Matej

#96 Příspěvek od Matej »

co se tyce tech zadnich svetel tak prece neni drahy vymenit kryci sklicka a zarovky..
Odpovědět