Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Jakou koupit E34??? poraďte prosím

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
RedBaron
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od RedBaron »

Matej píše:mělo by smysl koupit to v automatu a dodatečně to předělat na manuál? nebo je to moc složitý a nákladny?? treba ta 540ka jsem koukal že jsou všechno automaty.. jako automat taky dobrý, ale jsem ještě mladej. :D

Ani s automatem neuděláš chybu, to auto s tím až na dlouhou jedničku, jezdí úplně nádherně. Kdyby ti náhodou odešel, můžeš se rozhodnout, že to předěláš, ale nevím jestli se ti bude chtít. Jestli můžeš sehnat dobrej kousek v manuálu, jdi do něj, protože to předělávání si pak budeš dost rozmejšlet, není to zas taková jednoduchost, jak to vypadá. Budeš potřebovat nový pedály, všechno kolem spojky, řazení s konzolí, dokonce i jinou řídící jednotku a pak ještě někoho, kdo to udělá a nezprasí.

Jinak bych auto se samosvorem bral víc než bez něj, to jste mě asi špatně pochopili! Na asfaltu i mokru se chová parádně. Jenom to není všelék a tam, kde by ho člověk nejvíc využil, tzn. na zledovatělé silnici s minimem šancí na rozjezd, mi prostě vždycky hrabal jedním kolem, potvora :?
vally
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od vally »

landys píše:A hergot, to bych necekal, ze se tu rozjede takova diskuze o chovani BMW v zime. Aby ale clovek z Budejic psal horalum ze jim chybi mozek, to uz je opravdu prilis, doporucuji se vratit k tematu :-)
Pral bych vam to videt tady u nas, kde nebyla ani sance pluhovat a kde bylo tezky vejit se mezi mantinely a mnohde to s BMW kvuli radiusu zatacky proste neslo.
Jinak souhlas, dokud nemusim zastavit, jede BMW na snehu skvele, mam-li se v hlubokem snehu rozjizdet do kopce, znam limity tezke zadokolky.
Lidicky, jaro je tady, zase jsme 100% kralove silnic ;-)
vally píše:No já myslim, že je to především o řidiči, když je to tele, tak zapadne i se 4x4 a se supr zimákama.. Já jsem s BMW neměl nikdy žádnej problém, chce to jen používat hlavu....

Tak to se povedlo... :D... V Budějovicích bydlim necelej rok, koukni na místo bydliště ještě jednou - je tam i Sušice - to je na Šumavě, ke který mam velmi kladný vztah, na horách jsem jako doma a na sněhu jsem se už najezdil dost a dost ( mantinely větší než já - mam 2 metry, znam opravdu víc než dobře :) ). Ale chápu, že tohle jsi nevěděl, a že se tě mé "poučování" dotklo... :pivo:
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od stanley07 »

Kup si to moje a máš klid spřemýšlením :wink:

http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ic&t=14924
Matej

#44 Příspěvek od Matej »

skoda ze to neni VANOS.. Jaky to ma vykon? 170koni nebo kolik meli? Chtel bych neco vsteklejsiho alesp. ten vanos. Ale diky za nabídku..
Jeste cena je porad stejna??
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od stanley07 »

Má v základu 141kw, to je zhruba 190 hp. K tomu je tam čip, otevřený sání, pořádný svíčky a laďenej výfuk. Jestli chceš něco, jak ty píšeš, splašenýho, seš na správný adrese. Stačí se domluvit a můžu ti toho dravce předvést :lol: . Cena se může hnout, ale jen skutečně maličko :wink:
stanley07
Kontaktovat uživatele:

#46 Příspěvek od stanley07 »

Ještě k tomu vanosu. Má stejnej výkon, jen o trochu vyšší krou?ák...Po těch mých úpravách, ho ale lehce smáznu :D
Matej

#47 Příspěvek od Matej »

když ti to řeknu narovinu tak se mi to zdá drahý s tou cenou bysme asi museli hnout (ne že by to bylo přeceněný ale pro mě to tu hodnotu nemá), ale když mi na mejl nebo na ICQ posles konkretnejsi info. tak to promyslim.. M-Groove@seznam.cz a nebo ICQ 341-491-939 diky
a odkud jsi? ja Praha
davcer

#48 Příspěvek od davcer »

ja tez prispeju svoji radou do pranice.mel jsem 525tds a docela me bavilo ale po urcite dobe jsem furt koukal po benzinu..tds jezdilo good ale nebyla to zadna strela..pak jsem resil jakej obsah 525 nebo 530 neb 535.. nakonec jsem koupil 530i e34 8 valcu 32v.. od te doby nekoukam po jinejch. je to pohoda, motor je sice tezkej ale je to sranda kdyz se honim s posledni 530i e39 a on vubec nechape jakto ze ho klepe starej bawo. je to psina..vcera jsem prijel na krizovatku pred nuselakem smer ven-ip pavlova, a vedle zastavil mladas s holkou v TT. turoval motor a koukali na me, ja sem jen tak lehce zvedl otacky a oni se zacali smat jakoze starej pekac se ani neodlepi, meli ste videt jejich tvare kdyz jsem je podjizdel na trojku a mladas se mohl po.... opravdu jsem od te doby co ho mam si nejvice uzil s autem. jinak na snehu je to opravdu o pneumatikach a o ridici..samo ze bmw ma veci chut tu prdel na snehu tocit ale pak si to naopak davas kdyz uz ho znas..no a jak pises na krizovatkach, to si hold musis dat mene plynu..ale i s autem na predek na koustkach v mokru taky klouznu, ale predek me netlaci...:) jestli mas trosicku skvaru tak kup osmivalce, vic zere ale jezdim min 8.5-15.9 max....zatim planuju si ho jeste nechat ale pak uz asi pujdu do e39, ale furt hledam motor co bude min na stejno s tim mojim..nevite kolik PS ma e39 528i double vanos? a zrychleni? nechci auto ktere bude pomalejsi nez tohle.....zatim...
Matej

#49 Příspěvek od Matej »

Koukal jsem ti do katalogu na tu E39 528i a maj 193koni.. ale netusim jestli je to ten Double VANOS. Vanos to je urcite ale Double Vanos jsem v zivote neslysel..
Maxiczech

#50 Příspěvek od Maxiczech »

Matej píše:Chtel bych spíš benzín takže 520,525,530,535
pro jaký model se mám rozhodnout a na co si dát pozor??
nevadi když auto bude mit přez 200tis km??
a jaký rok hledat??
předem děkuji za rady

Nejlépe mladší r.v. min. 2000. Palivo a obsah neřeš. Doporučuji Touring. Nebudeš řešit místo a budeš mít tady na fóru o zábavu postaráno. :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#51 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

Maxiczech píše:
a jaký rok hledat??
předem děkuji za rady

Nejlépe mladší r.v. min. 2000. Palivo a obsah neřeš. Doporučuji Touring. Nebudeš řešit místo a budeš mít tady na fóru o zábavu postaráno. :lol:

ty seš KOKOT , omlouvam se vsem , sprosty nejsem , ale takoveho debila tezko clovek potka!!!!
A panacku , ty se vazne snaz nam vyhybat obloukem. Urazis lidi ( mysleno PavelH) za jeho osobni zivot na strankach a to si myslim , ze ti nikdy neodpusti at si jakykoli.
Pokud rejem do aut tak jeste clovek ledascos zkousne , ale pokud uz zasahujes do soukromi, tak si davej opravdu pozor na usta.
Takze , bud kokot a rej si co se BMW tyce , ale VYSER se leskave na soukromi vsech. a tim myslim i moje , nebo vazne si pro tebe dojedu.
:mad:
Maxiczech

#52 Příspěvek od Maxiczech »

GeorgosAc píše:
Maxiczech píše:
a jaký rok hledat??
předem děkuji za rady

ty seš KOKOT , omlouvam se vsem , sprosty nejsem , ale takoveho debila tezko clovek potka!!!!
A panacku , ty se vazne snaz nam vyhybat obloukem. Urazis lidi ( mysleno PavelH) za jeho osobni zivot na strankach a to si myslim , ze ti nikdy neodpusti at si jakykoli.
Pokud rejem do aut tak jeste clovek ledascos zkousne , ale pokud uz zasahujes do soukromi, tak si davej opravdu pozor na usta.
Takze , bud kokot a rej si co se BMW tyce , ale VYSER se leskave na soukromi vsech. a tim myslim i moje , nebo vazne si pro tebe dojedu.
:mad:

Ses nezměnil. :cry: Zase vyhrožuješ? 8O Z takovýdlech jako seš ty, si rozhodně na prdel nesednu. A pokud toužíš po schůzce, tak není problém. Můžem si konkrétně popovídat o tom, co máš vlastně těmi výhružkami namysli. :idea: Jinak k tomu urážení.. nikoho jsem konkétně neurazil, ani bych si to nedovolil. Takovej magor zase nejsem. Pokud si kdokoliv udělá rodinné stránky na internetu, tak si soukromí odhaluje snadno sám, tak mě do toho netahej. Nejsem slídil. Zase jenom převracíš věci naruby, jak je zřejmě tvým zvykem. Zmiňoval jsem design web. stránek Pavla H. a to, že bych si svoji rodinu na web nehodil, to bych teda fakt neudělal. Ale je to na každym. A? si každej dělá co chce. Moje auto jste nikdo taky neviděl a dostalo pěkně na prdel. Tak si svalovče roztahuj ramena na někoho jiného a né na mě. Nazdar :mad:
:idea: Nevytunil by jsi mi Touringa :?: Nechci slevu zadarmo :lol: :lol:
GeorgosAc Čestný člen
Čestný člen

#53 Příspěvek od GeorgosAc Čestný člen »

no asi tak , ja si prestanu vsimat tebe a ty si nevsimej me.

opravdovy frajer (aspon pro me)by jsi ale byl , kdybys tu prece jenom dal foto sveho auta.... ale to mas asi strach z reality........
Kasli na to , stejne ses na to mekkej a budes mit minimalne milion kecu proc a tak.....
takze jak jsi rikal PAPAPA ......
Maxiczech

#54 Příspěvek od Maxiczech »

GeorgosAc píše:no asi tak , ja si prestanu vsimat tebe a ty si nevsimej me.

opravdovy frajer (aspon pro me)by jsi ale byl , kdybys tu prece jenom dal foto sveho auta.... ale to mas asi strach z reality........
Kasli na to , stejne ses na to mekkej a budes mit minimalne milion kecu proc a tak.....
takze jak jsi rikal PAPAPA ......

Frajer nefrajer. Už jsem se o to pokoušel, ale nějak mi to nešlo. :? (To není výmluva). A stejně na zimákách mám plecháče. Sic s origo poklicema, ale nebylo by to ono. Teď už mám letní, takže pohoďka. 8) Jak dostanu ty fotky na web? :?
Umeju, naleštim mazlika a máte se na co těšit :!:
To zase sklidím ovace :?: :lol: :lol:
P.S. A ty mi chceš přejet lak šroubovákem :?: :wink:
Pavel H

#55 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:
a jaký rok hledat??
předem děkuji za rady

Asi neumíš číst. Matěj chce E34, tak mu necpi rok 2000.
Jinak já bych si s tebou schůzku rád dal. Už jsem ti to i navrhoval, ale měl si plnou hubu keců. Pokud sem chceš dát fotku musíš být členem. Můžeš mi jí, ale klidně poslat na email a já jí sem dám. No problem.
Maxiczech

#56 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:
Maxiczech píše:
a jaký rok hledat??
předem děkuji za rady

Asi neumíš číst. Matěj chce E34, tak mu necpi rok 2000.
Jinak já bych si s tebou schůzku rád dal. Už jsem ti to i navrhoval, ale měl si plnou hubu keců. Pokud sem chceš dát fotku musíš být členem. Můžeš mi jí, ale klidně poslat na email a já jí sem dám. No problem.

O.K. Pošlu ti je na e-mail. Ale za podmínek, že k tomu nebudeš mít idiotský komentář. :wink: Stejně tu svoji káru v socce miluju. :D Jinak sejít se můžem. To není problém. Taky můžu pivko a docela bych pobral kamaráda BMWáka. :) Mě totiž nikdo nemá rád. :cry:
S čím na mě přijedeš :?: S pohrabáčem :?: :idea:
:lol: :lol: :lol:
Nebo, že bych se stal členem klubu :?:
Malinko bych se asi styděl. :oops:
To Vás radši opustím.. :cry: :cry:
Pavel H

#57 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:O.K. Pošlu ti je na e-mail. Ale za podmínek, že k tomu nebudeš mít idiotský komentář. :wink: Stejně tu svoji káru v socce miluju. :D Jinak sejít se můžem. To není problém. Taky můžu pivko a docela bych pobral kamaráda BMWáka. :) Mě totiž nikdo nemá rád. :cry:

Nechápu, proč máš takové sadistické choutky. Fotku sem dám jen s tím komentářem, který si sám pošleš. A s tím kamarádem bych to tak růžově neviděl. Já si kamarády pečlivě vybírám a přesto jich mám hodně. A proč tebe nemá nikdo rád celkem chápu. Ale za to si můžeš sám. Tak se pochlap a pošli fotky.
Maxiczech

#58 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:
Maxiczech píše:O.K. Pošlu ti je na e-mail. Ale za podmínek, že k tomu nebudeš mít idiotský komentář. :wink: Stejně tu svoji káru v socce miluju. :D Jinak sejít se můžem. To není problém. Taky můžu pivko a docela bych pobral kamaráda BMWáka. :) Mě totiž nikdo nemá rád. :cry:

Nechápu, proč máš takové sadistické choutky. Fotku sem dám jen s tím komentářem, který si sám pošleš. A s tím kamarádem bych to tak růžově neviděl. Já si kamarády pečlivě vybírám a přesto jich mám hodně. A proč tebe nemá nikdo rád celkem chápu. Ale za to si můžeš sám. Tak se pochlap a pošli fotky.

Tak abych to uvedl na pravou míru.. :roll: kamarádství bylo myšleno v okruhu BMW. :? Nepracuji v tomto oboru, tudíž, co se týče kamárádů BMWáků, tak nic moc. :cry: Jinak si nestěžuji. :) A to, že mě nikdo nemá rád, bylo myšleno tady na fóru. :wink: Ale to jsi určitě pochopil. :P
Pavel H

#59 Příspěvek od Pavel H »

Maxiczech píše:
Pavel H píše:

Tak abych to uvedl na pravou míru.. :roll: kamarádství bylo myšleno v okruhu BMW. :? Nepracuji v tomto oboru, tudíž, co se týče kamárádů BMWáků, tak nic moc. :cry: Jinak si nestěžuji. :) A to, že mě nikdo nemá rád, bylo myšleno tady na fóru. :wink: Ale to jsi určitě pochopil. :P

No jistě, že jo.
Maxiczech

#60 Příspěvek od Maxiczech »

Pavel H píše:
Maxiczech píše:
Pavel H píše:[quote="Maxiczech"]
O.K. Pošlu ti je na e-mail. Ale za podmínek, že k tomu nebudeš mít idiotský komentář. :wink: Stejně tu svoji káru v socce miluju. :D Jinak sejít se můžem. To není problém. Taky můžu pivko a docela bych pobral kamaráda BMWáka. :) Mě totiž nikdo nemá rád. :cry:

No jistě, že jo.[/quote]
:D Skvělé :D Začíná se dařit :!: :idea: :lol:
Odpovědět