Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
náhradní díly na přední nápravu e39
-
- Klubové ID: 257
- Kontaktovat uživatele:
na 530dA, rv 10/2000 mám problém s klepáním volantu při brždění a současně boucháním od přední nápravy. divné rány jsou také slyšet při přejezdu nerovností, dír atd... (i v nízkých rychlostech).
Od MJauto chci koupit díly a u mého mechanika nechat vyměnit.
nevím si však rady s výběrem z nabídky MJauto. Mají vždy několik výrobců pro daný díl a nemám vůbec představu, který z těchto dílů je pro auto nejlepší, případně nejvýhodnější.
Potřebuji:
1)levé spodní rameno zavěšení kola
2)levý a pravý silentblok ramene
3)levý a pravý čep řízení
tlumiče doufám snad ještě něco vydrží. Zřejmě jsou původní (najeto 128tis), ale zatím vyměním to co je nutné.
Pokud někdo budete tak hodný a doporučíte ze zkušeností vhodného výrobce, budu moc rád.
Od MJauto chci koupit díly a u mého mechanika nechat vyměnit.
nevím si však rady s výběrem z nabídky MJauto. Mají vždy několik výrobců pro daný díl a nemám vůbec představu, který z těchto dílů je pro auto nejlepší, případně nejvýhodnější.
Potřebuji:
1)levé spodní rameno zavěšení kola
2)levý a pravý silentblok ramene
3)levý a pravý čep řízení
tlumiče doufám snad ještě něco vydrží. Zřejmě jsou původní (najeto 128tis), ale zatím vyměním to co je nutné.
Pokud někdo budete tak hodný a doporučíte ze zkušeností vhodného výrobce, budu moc rád.
- Přílohy
-
- levý čep řízení (pravý je za stejnou cenu)
- čep řízení levý.jpg (134.41 KiB) Zobrazeno 1102 x
-
- Silentblok ramene
- silentblok ramene.jpg (129.9 KiB) Zobrazeno 1102 x
-
- Levé spodní rameno.
- levé spodní rameno.jpg (141.64 KiB) Zobrazeno 1102 x
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
pockej a moc se neunahli..... tohle mi to taky delalo, na stoli na STK nasli jen mirnou vuli na nejakem cepu rizeni...... tal jsem to do servisu a uz tu vuli nenasli (sla zjistit jen na te stolici) ale zjistili ze vzadu prasknul tlumic..... takze nove zadni tlumice a je pokoj (a prisahal bych ze ty rany sly od predni napravy) a pri brzdeni to taky dobre trepalo s volantem..... takze nez neco koupis, nech si to nekde na STK zkontrolovat na te stolici at nekupujes zbytecnosti.... taky to predtim trochu plavalo a ted je to jako nove 

Já jsem měnil a dával jsem originál. Přece jen to není tak starý auto, a ještě chvíli bych s ním chtěl pojezdit, než abych do toho cpal repliky.
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Všichni prodejci se tváří, že to vědí, ale až na výjimky neví nic.marwal píše:je to otazka cenovyho rozdilu mezi originalem a nahradou stejne kvality.
vi nekdo ktery vyrobce z tech co nabizi mjauto je ten co dela konkretni dil pro bmw?
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014