Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
100W žárovky na e34
Milda píše:tds píše:hoši má někdo 100w žárovky v předních lampách? jestli jo,popř. zkušenosti.díííky
Mám je tam asi dva roky svítí perfektně,žádné z uvedených problémů jsem zatím neměl.
taky si myslím že by to nemělo vadit je tam dát nevím proč bych měl dávat silnější pojisky zdá se mi to docela blbost.
to milda: hele ty tam máš modré ty žárovky nebo obyč 100W? říkáš teda v pohodě jo? a máš to i v dálkových nebo jen potkávačky?
Milda píše:tds píše:hoši má někdo 100w žárovky v předních lampách? jestli jo,popř. zkušenosti.díííky
Mám je tam asi dva roky svítí perfektně,žádné z uvedených problémů jsem zatím neměl.
mam tam ty modry - je fakt, ze svetlo je prijemnejsi a vypada to lip, ale stejne to moc nesviti, takze vymena svetel..
BTW.. kdyby se nekomu doma valelo nova predni leva potkavacka Bosh za rozumny penize, tak ji vemu..
bas píše:toretto: ake mas modre ziarovky? Znacka, typ....
nevim.. jsou 100W a byly nejaky modre - znacku a typ jsem neresil - stejne budu menit lampy a pak tam dam zase 55W nebo xenony..
Kubastds píše:pojistky
P=U.I (W)=(v).(A) jak snadné
z toho vyplyva, ze neni treba ty pojistky menit - ja je nemenil a drzi (ale abych se priznal, tak ted nevim kolikatky na svetla jsou

tds píše:Milda píše:tds píše:hoši má někdo 100w žárovky v předních lampách? jestli jo,popř. zkušenosti.díííky
taky si myslím že by to nemělo vadit je tam dát nevím proč bych měl dávat silnější pojisky zdá se mi to docela blbost.
to milda: hele ty tam máš modré ty žárovky nebo obyč 100W? říkáš teda v pohodě jo? a máš to i v dálkových nebo jen potkávačky?
Mám je ve všech 4-světlech a svítí bíle.Něco jako nepodobenina xenonu.Kupoval jem je ve Wídni a staly 9,89 ejro pár.
je to cele hovadina... ked nic ine.. silnejsi vykon vyziari viac tepla a znizi zivotost praboli... jedin ze by si mal kovove.. poistky treba menit podla toho ake tam su.. treba si preratat na vykon ci to znesu ... ked mas 100W tak je to 100/12 akurat... pri nabeho to cucne viac...
Pripada mi ale uplna sprostost dat silnejsie ziarovky kadeco tym riskovat a dat tam modre ktore budu svietit rovnako alebo horsie... je to taky tuning co pumpa dala...hehe
Pripada mi ale uplna sprostost dat silnejsie ziarovky kadeco tym riskovat a dat tam modre ktore budu svietit rovnako alebo horsie... je to taky tuning co pumpa dala...hehe
Catalyst píše:je to cele hovadina... ked nic ine.. silnejsi vykon vyziari viac tepla a znizi zivotost praboli... jedin ze by si mal kovove.. poistky treba menit podla toho ake tam su.. treba si preratat na vykon ci to znesu ... ked mas 100W tak je to 100/12 akurat... pri nabeho to cucne viac...
ver nebo ne, ale s temi "modrymi" zarovkami je videt lip - hlavne kdyz je mokra silnice
-
- Kontaktovat uživatele:
vitecek píše:mám 100 už dva roky a je to v pohodě ....tak se toho neboj čus
Presne tohle mi rekli kdyz jsem je kupoval jeste na feldu, byly super. Modry 100W, svetelnost fakt super. Ale jednou jsem pri jel domu a koukam na svela, ze mi do nich tece. Praskly mi obe paraboly... Do bmw je nedam, protoze maji jeste mensi paraboly.

Bambim píše:vitecek píše:mám 100 už dva roky a je to v pohodě ....tak se toho neboj čus
Presne tohle mi rekli kdyz jsem je kupoval jeste na feldu, byly super. Modry 100W, svetelnost fakt super. Ale jednou jsem pri jel domu a koukam na svela, ze mi do nich tece. Praskly mi obe paraboly... Do bmw je nedam, protoze maji jeste mensi paraboly.
Ale jsou tam čočky.