Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
BMW 525i - rány do řadící páky
-
Dobrý den. Před cca měsícem jsem koupil BMW 525i r.v.91 a mám takový problém, před několika dny mi začaly do řadičky pronikat jakoby "kopance" nebo rázy od motoru, v řadičce je vyloženě cítit jako by do ní něco lehce ?ukalo, ale pouze při zařazeném 1., 3. nebo 5. rychlostním stupni. Pokud je zařazen rychlostní stupeň a sešlápnutá spojka, neděje se nic, ale jak pustím spojku, začne to ?ukat. Zároveň se začalo ozývat lehké ?ukání od kardanu, nebo mi to tak alespoň připadá... BMW nemám dlouho a moc tomu nerozumím, tak vás prosím o radu, zda někdo netušíte co by to mohlo být za závadu zda ji lze nějak odstranit, případně kde je nějaký kvalitní ale ne moc drahý servis BMW. Jsem z východních čech, okolí Rychnova nad Kněžnou. Děkuji za odpovědi.
-
Děkuju za odpovědi, vypozoroval jsem že při určitých otáčkách skutečně kardan vibruje, hlavně když dám více plynu, vypadá to že na vině budou skutečně silentbloky ( na autě jsou ještě původní z výroby, tzn. 15 let staré a mají na krku 275000km
), počkám až bude trošku slušné počasí a mrknu na to. Ještě jednou díky moc všem. 

-