A ještě jeden dotaz, jde napojit digitální tuner na stávají TV, tak abych ladil stanice v menu na palubce, nikoliv přes ovladač na externím tuneru?
Děkuji za případné reakce..

Dík za info, a jak dlouho oprava koncáku trvá a kolik stojí? Možná budu mít cestu kolem. Balanc jsem zkontroloval. Zkoušel jsem i poklepat na různá místa kolem repráku i zesilovač a nic, takže to asi kostra nebude:-(John píše:Můžeš mít ve zkratu na kostru jede z těchreprákůa koncák se vypne pro svou ochranu nebo je sám vadný. Opravavit ti to můžu ale jsem z Děčína.
PS: nastavení balance jsi kontroloval ?
Mam tam originál navigaci v CD v kufru a hned pod tím zesilovač.John píše:Napiš co máš za typ rádia a výrobce, pokud možno číslo ze štítku co je na boku.
Tak jsem se ještě teď koukal a na boku je napsano BMW Professional, výrobce jsem tam nevyděl:-(John píše:podle ETK se nepozná výrobce, většinou to dělal Philips, Nokia, Blaupukt nebo Becker. Když se zastavíš tak to vyndáme, nejpouživanější díly mám. Kdyby to mělo trvat déle tak ti to mohu poslat poštou.
To je celý rádio, na vrakáči se bude samostatný celkem špatně shánět. Někde na něm musí být samolepka s BMW číslem a bývá tam uveden i výrobce.Pavel01 píše:Tak jsem se ještě teď koukal a na boku je napsano BMW Professional, výrobce jsem tam nevyděl:-(
Kolik muže stát přibližná oprava? Aby se pak nevyplatilo koupit zesilovač na vrakači...
No číslo tam je, ale výrobce jsem nevyděl, asi bude někde zespodu, neměl jsem to vyndané...Vlasta píše:To je celý rádio, na vrakáči se bude samostatný celkem špatně shánět. Někde na něm musí být samolepka s BMW číslem a bývá tam uveden i výrobce.Pavel01 píše:Tak jsem se ještě teď koukal a na boku je napsano BMW Professional, výrobce jsem tam nevyděl:-(
Kolik muže stát přibližná oprava? Aby se pak nevyplatilo koupit zesilovač na vrakači...
Dneska jsem jezdil celý den a všiml jsem si že když se zesilovač zahřal, cca po hodině, tak začalo z ničeho nic vše hrát, pak jsem zastavil a po hodinu stání hrála zase jen jedna strana, obě strany začli hrát zase po cca půl hodně... Tak fakt nevím...John píše:Těžko říci, jestli tam bude nějaké TDA a pod. tak ten stojí od 150,- do 600,- ,ale spíše to typuji na nějaký studeňák a pod, tak že více práce a méně materiálu.