Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Klíňák
Tak vidím, že 4 dny a žádná rada, co? Já Ti poradím. nech to na starým, on si určitě poradí. A hlavněZlatus píše:Ahojky, mám takovej blbej dotaz. Nemáte někdo obrázek, jak je nataženej klíňák u 525 TDS? Dnes se mě pokakala vodící kladka, tak potřebuju radu, abych do toho mohla starýmu kecat, až to bude opravovat. On to určitě taky vědět nebude. Děkuji za odpovědi, je to skvělej web!

OK, už je opraveno, tata je fakt šikovnej. Dokonce to ani neupadlo a zvládl to bez zranění. Je fakt čím dál lepšíMaxiczech píše:Tak vidím, že 4 dny a žádná rada, co? Já Ti poradím. nech to na starým, on si určitě poradí. A hlavněZlatus píše:Ahojky, mám takovej blbej dotaz. Nemáte někdo obrázek, jak je nataženej klíňák u 525 TDS? Dnes se mě pokakala vodící kladka, tak potřebuju radu, abych do toho mohla starýmu kecat, až to bude opravovat. On to určitě taky vědět nebude. Děkuji za odpovědi, je to skvělej web!Nesnaž se mu do toho kecat
Určitě bude vědět, co s tím.
![]()
![]()
![]()

Gratuluji manžílkovi. Ne jen jako mechanikovi, ale že to s tebou tak dlouho vydržel.Zlatus píše:OK, už je opraveno, tata je fakt šikovnej. Dokonce to ani neupadlo a zvládl to bez zranění. Je fakt čím dál lepšíMaxiczech píše:Tak vidím, že 4 dny a žádná rada, co? Já Ti poradím. nech to na starým, on si určitě poradí. A hlavněZlatus píše:Ahojky, mám takovej blbej dotaz. Nemáte někdo obrázek, jak je nataženej klíňák u 525 TDS? Dnes se mě pokakala vodící kladka, tak potřebuju radu, abych do toho mohla starýmu kecat, až to bude opravovat. On to určitě taky vědět nebude. Děkuji za odpovědi, je to skvělej web!Nesnaž se mu do toho kecat
Určitě bude vědět, co s tím.
![]()
![]()
![]()
Baweček už zase lítá jako ďas!

Tak přeji mnoho úspěšně ujetých km.