Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Klíňák

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Zlatus

#1 Příspěvek od Zlatus »

Ahojky, mám takovej blbej dotaz. Nemáte někdo obrázek, jak je nataženej klíňák u 525 TDS? Dnes se mě pokakala vodící kladka, tak potřebuju radu, abych do toho mohla starýmu kecat, až to bude opravovat. On to určitě taky vědět nebude. Děkuji za odpovědi, je to skvělej web!
Maxiczech

#2 Příspěvek od Maxiczech »

Zlatus píše:Ahojky, mám takovej blbej dotaz. Nemáte někdo obrázek, jak je nataženej klíňák u 525 TDS? Dnes se mě pokakala vodící kladka, tak potřebuju radu, abych do toho mohla starýmu kecat, až to bude opravovat. On to určitě taky vědět nebude. Děkuji za odpovědi, je to skvělej web!

Tak vidím, že 4 dny a žádná rada, co? Já Ti poradím. nech to na starým, on si určitě poradí. A hlavně :!: Nesnaž se mu do toho kecat :!: Určitě bude vědět, co s tím. :lol: :wink: :idea: :!:
Zlatus

#3 Příspěvek od Zlatus »

Maxiczech píše:
Zlatus píše:Ahojky, mám takovej blbej dotaz. Nemáte někdo obrázek, jak je nataženej klíňák u 525 TDS? Dnes se mě pokakala vodící kladka, tak potřebuju radu, abych do toho mohla starýmu kecat, až to bude opravovat. On to určitě taky vědět nebude. Děkuji za odpovědi, je to skvělej web!

Tak vidím, že 4 dny a žádná rada, co? Já Ti poradím. nech to na starým, on si určitě poradí. A hlavně :!: Nesnaž se mu do toho kecat :!: Určitě bude vědět, co s tím. :lol: :wink: :idea: :!:

OK, už je opraveno, tata je fakt šikovnej. Dokonce to ani neupadlo a zvládl to bez zranění. Je fakt čím dál lepší :D Baweček už zase lítá jako ďas! :P
Maxiczech

#4 Příspěvek od Maxiczech »

Zlatus píše:
Maxiczech píše:

OK, už je opraveno, tata je fakt šikovnej. Dokonce to ani neupadlo a zvládl to bez zranění. Je fakt čím dál lepší :D Baweček už zase lítá jako ďas! :P

Gratuluji manžílkovi. Ne jen jako mechanikovi, ale že to s tebou tak dlouho vydržel. :wink: Takhle mne milovat moje princezna, tak snad radši jezdim na kole. :lol:
Tak přeji mnoho úspěšně ujetých km. 8) Pa..
Odpovědět