Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
530 M60 vykon a otacky
Hello bawosaci.... mam trosku zamotany problemik.
Auto pri zime nedrzi otacky a proste chcipne... akonahle sa zohreje uz je v pohode. Netaha vsak az tak ako by malo.
Podozrenie spada na deravu membranu nasavania, nova caka na vymenu. Potreboval by som vediet.. nakolko to ovplivnuje vykon, kedze zimou sa diery v starej zvacsuju, ale po zohriati by sa to malo zlepsit. Ake mate skusenosti vy .. a co viete poradit....
Druhe podozrenie na mensi vykon mam skrz vstrekovace a palivove cerpadlo. Potreboval by som pre zaciatok poradit nieco co ich precisti... ale nieco odskusane a dobre.
Auto pri zime nedrzi otacky a proste chcipne... akonahle sa zohreje uz je v pohode. Netaha vsak az tak ako by malo.
Podozrenie spada na deravu membranu nasavania, nova caka na vymenu. Potreboval by som vediet.. nakolko to ovplivnuje vykon, kedze zimou sa diery v starej zvacsuju, ale po zohriati by sa to malo zlepsit. Ake mate skusenosti vy .. a co viete poradit....
Druhe podozrenie na mensi vykon mam skrz vstrekovace a palivove cerpadlo. Potreboval by som pre zaciatok poradit nieco co ich precisti... ale nieco odskusane a dobre.
-
- Klubové ID: 58
- Kontaktovat uživatele:
No zjistisi lepsi info, nez jen ode me...vim to proto, ze jsem byl s kamosem s 540i u mechosa kvuli volnobehu, kolisal, mechos pri volnobehu otevrel vicko od oleje a temer neslo oddelat kvuli tomu podtaku.Zkus to, pokud ucitis podtlak pri odelavani vicka tak uz s tim moc nejezdi a kdyz uz, tak spis pouzivej vyssi otacky.Tam je potom podtlak nizsi.
-
- Klubové ID: 1992
- Kontaktovat uživatele:
Tak mám podobnej problém jako měl Catalyst. Motor sice nechcípe, ale třepe se na volnoběh na otáčky pod 500 1/min. Otáčky na volnoběh jsou takto nízko při studeným i zahřátým motoru, na LPG i na benzín. Při sešlápnutí plynu při rozjezdu to má trošku prodlevu. Zkoušel jsem při natočeným motoru sundat plnící zátku na olej a byl tam podtlak, subjektivně ne moc velkej. Takže to vypadá, že to bude membrána.
Co vše je k tomu potřeba koupit?
Díky předem.
Co vše je k tomu potřeba koupit?
Díky předem.