Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 snímač venkovní teploty -40
-
- Klubové ID: 989
Včera jsem musem vyměnit nadkolí na E39 po kolizi se zmrzlým sněhem. Odpojil jsem tedy čidlo venkovní teploty a po zpětném připojení ukazovalo -19. Tak jsem ho odpojil a připojil ještě jednou a od té doby jen -40. Čidlo jsem měřil Ohm-metrem a ukazuje cca 6kOhm a v ruce odpor klesal na cca 5kOhm. Do odpojení ukazovalo spávně. Poraďte někdo. Díky.
-
- Klubové ID: 444
- Kontaktovat uživatele:
Musíš zresetovat BC. Mě to taky po odpojení ukazovalo maximalní možnou mínusovou hodnotu. Jo a byla to E36ka.Birkoff píše:Včera jsem musem vyměnit nadkolí na E39 po kolizi se zmrzlým sněhem. Odpojil jsem tedy čidlo venkovní teploty a po zpětném připojení ukazovalo -19. Tak jsem ho odpojil a připojil ještě jednou a od té doby jen -40. Čidlo jsem měřil Ohm-metrem a ukazuje cca 6kOhm a v ruce odpor klesal na cca 5kOhm. Do odpojení ukazovalo spávně. Poraďte někdo. Díky.
měl jsem na e39 ten samý problém.měl jsem praslkou nádobku na odstřikovače, a aby se k ní dostali tak sundávali podběh na kterém je umístěn teploměr. po nějaké době ježdění teploměr vypadl a tahal jsem ho po zemi a taky potom ukazoval -40, ale má e39 je už skoro 5dnů na totál tak teploměr už neřeším...! 

-
- Klubové ID: 989
Já vím, četl jsem to a je mi to moc líto.ghoust píše:..., ale má e39 je už skoro 5dnů na totál tak teploměr už neřeším...!

Díky všem za pomoc. Včera odpoledne už teploměr ukazoval +5. Tak to ještě projedu jestli opravdu reaguje na změny. Míra.
Blbnešghoust píše:měl jsem na e39 ten samý problém.měl jsem praslkou nádobku na odstřikovače, a aby se k ní dostali tak sundávali podběh na kterém je umístěn teploměr. po nějaké době ježdění teploměr vypadl a tahal jsem ho po zemi a taky potom ukazoval -40, ale má e39 je už skoro 5dnů na totál tak teploměr už neřeším...!