Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

tlumiče, nebo co?

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
mkalous
Klubové ID: 64
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od mkalous »

Zdravím. Mám dotaz. Při prejezdu příčných nerovností ( když někde dělaj plynovou přípojku k baráku a pak to zalejou asfaltem ne zcela do roviny) :-) , tak mi někde na přední nápravě prostě lupne, kovově bouchne (nevím jak to rozumně nazvat, musí se to slyšet) a nevím co.
No a teď co s tím. Mám vyměněné všechny 4 ramena, teď už i komplet řídící tyče s převodkou řízení, ložiskoa jsou vnaprosté pohodě a čepy na stabilizátoru taktéž. TAkže kde mám hledat dál? Co ty "silentbloky" na stabilizátoru (ty blbé gumové válce)? A nebo je vada třeba v tlumičích?
ajfel
Klubové ID: 321

#2 Příspěvek od ajfel »

co hrkacka na STK? neprojevi se to tam?
petr
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od mkalous »

na STK mi řekli, že jediné, co bylo volné (měsíc a půl volné) tak to byl pravej čep na řídící tyči. Nic víc.
Bojím se toho, že tlumiče jsou v pořádku (protože při zkoušce tlumičů byly víc než dobé), ale jestli to náhodou nedělá uložení tlumičů. Nebo jak to nazvat.
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#4 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

bud vrchni ulozeni tlumicu nebo spatny ulozeni stabilizatoru (ikdyz neni od pohledu spatne), to taky dokaze zvednout naladu :-) zas neni drahy, tusim 2kila origo...
“Ability is what you're capable of doing.”
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od mkalous »

tim uložením stbilizátoru máš namysli ty dvě "válcové gumy"? A horní uložení tlumičů........ jaké číslo dílu by v tom případě bylo na vyměnění?
Díky
Přílohy
predni tlumice.png
predni tlumice.png (13.92 KiB) Zobrazeno 877 x
pepus

#6 Příspěvek od pepus »

hehe me delal jednou takovyhe prapodivny zvuky uvolnenej vejfuk, proste ta uplne posledni cast vzdycky bacila o kastli a tou se to neslo ze to znelo jako ze to de zepredu :)
Odpovědět