Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Riadiaca jednotka ventilatora???
Možem sa ešte spýta? kde sú presne tie odpory a ako sa knim dostat?alp píše:to neni ridici jednotkou, ale spalenym predradnym odporem u ventilatoru.130maxi píše:Chcel by som vediet kde sa nachadza tato jednotka.Nejde mi ventilator na 3.stupen .Ide iba 1 2 4.
Jinak ridici jednotka u e34 je pobliz filtru (za strednim sloupkem uplne vzadu) a je na ni napsano HKL

Dik moc
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
I prd 
Já mam bez klima a ty odpory nejsou tak opruz, zadnej střed palubky ven nemusí.
Je to na pravé straně topení, tudíž se tam jde od spolujezdce. Musí dolů přihrádka, krycí kobrec boku, plasty co krejou ten bok. Vzadu je konektor tyn vytahneš a odpory jsou na dvou šroubkách.
Jak říkám, bez klima.

Já mam bez klima a ty odpory nejsou tak opruz, zadnej střed palubky ven nemusí.
Je to na pravé straně topení, tudíž se tam jde od spolujezdce. Musí dolů přihrádka, krycí kobrec boku, plasty co krejou ten bok. Vzadu je konektor tyn vytahneš a odpory jsou na dvou šroubkách.
Jak říkám, bez klima.
-
- Klubové ID: 98
ja klimu mam a ten odpor je na stejnem miste jen vlevo u ridice. staci sundat ten tapec co je na jednom sroubku a pak ho uz uvidis.130maxi píše:Dik moc za foto ale ak sa dobre pamatam ja tam mam nejaku velku jednotku (asi to HKL ),a mam v aute aj klimu,takže je asi niekde inde umistnena ta jednotka co je na foto.
-
- Klubové ID: 98
U me stacilo proletovat ty kontakty. Jinak to koupis na vrakovisti. Cenu Ti vsak nedokazu rict. Ja to nikdy nekupoval. Jako prvni to zkus proletovat v tom miste, kde je to nalisovane.muskat píše:A jak řešíte opravu, dá se s těma odporama něco udělat, nebo se to prostě musí celý koupit nový? Případně poraďte kde a za kolik je to nejlepší. Díky za odpověď.