Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

km e39 2002

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
skautik Čestný člen
Čestný člen

#1 Příspěvek od skautik Čestný člen »

ukladaji se kilometry do klicku u e39 rv2002 ? repsektive jde zjistit stav kilometru na dignostice u tohoto rocniku?
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu

#2 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

jasne, da zjistit, jestli nekdo upravoval pocet km na palubce (je to nacteny v ostatnich modulech a v klicich)
“Ability is what you're capable of doing.”
skautik Čestný člen
Čestný člen

#3 Příspěvek od skautik Čestný člen »

Hanz píše:jasne, da zjistit, jestli nekdo upravoval pocet km na palubce (je to nacteny v ostatnich modulech a v klicich)

fajn diky, ja si nebyl jistej tim rokem od kdy je to mozne :)
Baxon
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Baxon »

skautik píše:ukladaji se kilometry do klicku u e39 rv2002 ? repsektive jde zjistit stav kilometru na dignostice u tohoto rocniku?

to už umí i moje e39 z roku 2000 :wink:
M3maniac Čestný člen
Čestný člen

#5 Příspěvek od M3maniac Čestný člen »

Baxon píše:
skautik píše:ukladaji se kilometry do klicku u e39 rv2002 ? repsektive jde zjistit stav kilometru na dignostice u tohoto rocniku?

umí to klíče e39ky od roku 99 ,ty co vypadaj jak pí.. :D ty starý nee :D
Lukáš
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Lukáš »

M3maniac píše:
Baxon píše:

umí to klíče e39ky od roku 99 ,ty co vypadaj jak pí.. :D ty starý nee :D

no umějí to i ty poslední staré, řekl bych že to začali dělat někdy začátek roku 99
kadlec

#7 Příspěvek od kadlec »

tak o tomhle jsem nevedel. Kazdopádně kdyz podrzím dlouho reset tak napise "test" potom prepinam v pravo se objevuje 1.0 až 1.6 a u toho vzdy cislo. Co znamenají ta čísla ?? kazdopádně ani jedno se neshoduje s poctem celkove najetých km :?
bpytlik
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od bpytlik »

kadlec píše:tak o tomhle jsem nevedel. Kazdopádně kdyz podrzím dlouho reset tak napise "test" potom prepinam v pravo se objevuje 1.0 až 1.6 a u toho vzdy cislo. Co znamenají ta čísla ?? kazdopádně ani jedno se neshoduje s poctem celkove najetých km :?

Jestli to nebude tim, ze to je totalni picovina a jsi asi jediny kdo to nevi....teda mimo maxiblba :)
kadlec

#9 Příspěvek od kadlec »

bpytlik píše:
kadlec píše:tak o tomhle jsem nevedel. Kazdopádně kdyz podrzím dlouho reset tak napise "test" potom prepinam v pravo se objevuje 1.0 až 1.6 a u toho vzdy cislo. Co znamenají ta čísla ?? kazdopádně ani jedno se neshoduje s poctem celkove najetých km :?

Jestli to nebude tim, ze to je totalni picovina a jsi asi jediny kdo to nevi....teda mimo maxiblba :)

co je pi.... ??? ptam se co znamenaji ta cisla co je na tom ? :?: Ty jsi to vedel hned jak jsi koupil auto? V manualu jsem se nedocetl o necem takovem tak co je na tom ze se ptam :roll: :roll:
kadlec

#10 Příspěvek od kadlec »

Takže nikdo neví co znamenají ta čísla ? :cry:
Toydolls

#11 Příspěvek od Toydolls »

kadlec píše:Takže nikdo neví co znamenají ta čísla ? :cry:

Tak to tu furt nepis dokola a Hledej na foru, bylo to tu milionkrat! nebo Google
Jirka-328

#12 Příspěvek od Jirka-328 »

Maxiczech píše:
bpytlik píše:
Maxiczech píše:[quote="skautik"]ukladaji se kilometry do klicku u e39 rv2002 ? repsektive jde zjistit stav kilometru na dignostice u tohoto rocniku?

:idea: Držkoval jsi na mě, ale poradím ti. :wink:
Nemusíš na diagnostiku. Podrž na palubovce dlouze reset. Dostaneš se na celkové součty všech hodnot, od tankování, po průmernou rychlost, pravdivý stav tachometru, test všech funkcí na tachometru a podobně.. :o
Né, díky. Nic za to nechci.. 8)

Sorry ze to pisu, ale jsi fakt piiiicccaaaaa :) V tom testu rozhodne skutecny stav km nenajdes, ale jestli ho tam vidis, ses fuckt borec

Fakt ti to nejde? Tak to tě lituju. Určite máš Baworáka? :wink:
Skutecny stav tam najdes, mazánku. Chceš vědět jak :?:
:idea: Nasrat mazánku, nasrat.. :arrow:[/quote]

Hele je hezký že jsi chtěl pěkně poradit, ale bylo by v tvým zájmu dobrý vědět co píšeš. Když tady píšeš nesmysly, tak se nediv že si z tebe dělaj všichni prdel.
Ten test cos popsal neukazuje najetý km ani náhodou, a jestli z toho testu vyčteš skutečný km tak si ho sám sobě veřejně vykouřím ......
Schválně, že tam máš něco přes 300 000km.....
:wink:
Odpovědět