tak o tomhle jsem nevedel. Kazdopádně kdyz podrzím dlouho reset tak napise "test" potom prepinam v pravo se objevuje 1.0 až 1.6 a u toho vzdy cislo. Co znamenají ta čísla ?? kazdopádně ani jedno se neshoduje s poctem celkove najetých km
kadlec píše:tak o tomhle jsem nevedel. Kazdopádně kdyz podrzím dlouho reset tak napise "test" potom prepinam v pravo se objevuje 1.0 až 1.6 a u toho vzdy cislo. Co znamenají ta čísla ?? kazdopádně ani jedno se neshoduje s poctem celkove najetých km
Jestli to nebude tim, ze to je totalni picovina a jsi asi jediny kdo to nevi....teda mimo maxiblba
kadlec píše:tak o tomhle jsem nevedel. Kazdopádně kdyz podrzím dlouho reset tak napise "test" potom prepinam v pravo se objevuje 1.0 až 1.6 a u toho vzdy cislo. Co znamenají ta čísla ?? kazdopádně ani jedno se neshoduje s poctem celkove najetých km
Jestli to nebude tim, ze to je totalni picovina a jsi asi jediny kdo to nevi....teda mimo maxiblba
co je pi.... ??? ptam se co znamenaji ta cisla co je na tom ? Ty jsi to vedel hned jak jsi koupil auto? V manualu jsem se nedocetl o necem takovem tak co je na tom ze se ptam
Maxiczech píše:[quote="skautik"]ukladaji se kilometry do klicku u e39 rv2002 ? repsektive jde zjistit stav kilometru na dignostice u tohoto rocniku?
Držkoval jsi na mě, ale poradím ti. Nemusíš na diagnostiku. Podrž na palubovce dlouze reset. Dostaneš se na celkové součty všech hodnot, od tankování, po průmernou rychlost, pravdivý stav tachometru, test všech funkcí na tachometru a podobně.. Né, díky. Nic za to nechci..
Sorry ze to pisu, ale jsi fakt piiiicccaaaaa V tom testu rozhodne skutecny stav km nenajdes, ale jestli ho tam vidis, ses fuckt borec
Fakt ti to nejde? Tak to tě lituju. Určite máš Baworáka? Skutecny stav tam najdes, mazánku. Chceš vědět jak Nasrat mazánku, nasrat.. [/quote]
Hele je hezký že jsi chtěl pěkně poradit, ale bylo by v tvým zájmu dobrý vědět co píšeš. Když tady píšeš nesmysly, tak se nediv že si z tebe dělaj všichni prdel.
Ten test cos popsal neukazuje najetý km ani náhodou, a jestli z toho testu vyčteš skutečný km tak si ho sám sobě veřejně vykouřím ......
Schválně, že tam máš něco přes 300 000km.....