Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

diesel -teplo

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
jahy
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od jahy »

jak vám topí e34?mně se zdá,že větrák funí málo a že to začne topit až tak za 10km dobře.a prostřední ventilace jak je tam červené a modré mi nejde dát uplně nahoru-může to mít vliv na topení?
pepus

#2 Příspěvek od pepus »

nemas ucpanej pylovej filtr? Me to netopilo skoro vubec, pak sem to vymenil a topi v poho (samozrejme dyz je -10 tak to hned po startu topit nebude, ja treba zapinam topeni az dyz vyleze teplota motoru z modryho)
mkalous
Klubové ID: 64
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od mkalous »

tak to mě to topí jedna báseň. Ráno nastartuju, odjedu od baráku na první křižovatku, pak 700 metrů z kopce s bržním motorem na 3 stupěň, na stopce dám přednost a z ventilátoru mi začíná lézt teplo. A než dojedu pro kolegu (asi 3,5km) tak je docela slušné teplo. A to ho netočím (dávám bacha na palici) a filtr v kabině je tam možná ještě z výroby :-) :-)
jahy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jahy »

a kde vězí pylový filtr?
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od mkalous »

jestli jsme to dobřepochopil z minulejch diskuzí, měl bys ho najít ve středovém tunelu, dostaneš se k němu od spolujezdcových nohou.
Vyndáš přihrádku před spolujezdcem, rozděláš ten bok a je tam, mám pocit před kondenzátorem klimatocace, či jak se to jmenuje, směrem k motoru. Jestli je to on, tak je v takové černé kapse přešroubovanej asi na 6-ti imbusovejch šroubech, ke kterým se musíš dostat s dlouhýým nástavcem.
Před ním by měla být řídící jednotka klimatizace a ventilace (několikrát vyndáno) a snad sword, teda u benzínové verze to tak bylo.
A jestli se mýlím, tak mě zabte. :-)
Martinéz
Klubové ID: 356

#6 Příspěvek od Martinéz »

mkalous píše:tak to mě to topí jedna báseň. Ráno nastartuju, odjedu od baráku na první křižovatku, pak 700 metrů z kopce s bržním motorem na 3 stupěň, na stopce dám přednost a z ventilátoru mi začíná lézt teplo. A než dojedu pro kolegu (asi 3,5km) tak je docela slušné teplo. A to ho netočím (dávám bacha na palici) a filtr v kabině je tam možná ještě z výroby :-) :-)
s tim filtrem je to divny..ja ho musim menit kazdej rok. naposled sem ho menil pred rokem a ted mi to nefouka ALE VUBEC zase..
mkalous
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od mkalous »

no, ja se na výměnu připravuju už rok :-) a nějak se mi nechce se schýbat v tom mini prostoru u spolujezdce :-) ale budu muset ho vyměnit, jen pro klid na duši, jinak vše funguje tak jak má. :-)

A správně by se měl opravdu měnit rok co rok..... prý. :-) :-)
jahy
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od jahy »

tak jsem to včera rozdělal a nenašel jsem ho.kde přesně ho mám hledat?sundal jsem kastl a pak je tam takový kryt ,který jsem sundal.vede tam černé potrubí a ruzné drátky-např.cčervený a modrý.ale ted nevím kam dál?
Martinéz
Klubové ID: 356

#9 Příspěvek od Martinéz »

jahy píše:tak jsem to včera rozdělal a nenašel jsem ho.kde přesně ho mám hledat?sundal jsem kastl a pak je tam takový kryt ,který jsem sundal.vede tam černé potrubí a ruzné drátky-např.cčervený a modrý.ale ted nevím kam dál?
potrubi oddelas a mela by tam byt plastova velka sediva pojistka..tu otocis a zasunutej filtr by mel jit ven (snad si to pamatuju dobre)
RedBaron
Klubové ID: 178
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od RedBaron »

mkalous píše:no, ja se na výměnu připravuju už rok :-) a nějak se mi nechce se schýbat v tom mini prostoru u spolujezdce :-) ale budu muset ho vyměnit, jen pro klid na duši, jinak vše funguje tak jak má. :-)

A správně by se měl opravdu měnit rok co rok..... prý. :-) :-)
To je správně. Víš jakej všechen neřád se na tom zachytí a nemusíš to dejchat? Já z toho vždycky vyháním veverky s oříškama :o)
Odpovědět