Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
diesel -teplo
-
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
tak to mě to topí jedna báseň. Ráno nastartuju, odjedu od baráku na první křižovatku, pak 700 metrů z kopce s bržním motorem na 3 stupěň, na stopce dám přednost a z ventilátoru mi začíná lézt teplo. A než dojedu pro kolegu (asi 3,5km) tak je docela slušné teplo. A to ho netočím (dávám bacha na palici) a filtr v kabině je tam možná ještě z výroby

-
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
jestli jsme to dobřepochopil z minulejch diskuzí, měl bys ho najít ve středovém tunelu, dostaneš se k němu od spolujezdcových nohou.
Vyndáš přihrádku před spolujezdcem, rozděláš ten bok a je tam, mám pocit před kondenzátorem klimatocace, či jak se to jmenuje, směrem k motoru. Jestli je to on, tak je v takové černé kapse přešroubovanej asi na 6-ti imbusovejch šroubech, ke kterým se musíš dostat s dlouhýým nástavcem.
Před ním by měla být řídící jednotka klimatizace a ventilace (několikrát vyndáno) a snad sword, teda u benzínové verze to tak bylo.
A jestli se mýlím, tak mě zabte.
Vyndáš přihrádku před spolujezdcem, rozděláš ten bok a je tam, mám pocit před kondenzátorem klimatocace, či jak se to jmenuje, směrem k motoru. Jestli je to on, tak je v takové černé kapse přešroubovanej asi na 6-ti imbusovejch šroubech, ke kterým se musíš dostat s dlouhýým nástavcem.
Před ním by měla být řídící jednotka klimatizace a ventilace (několikrát vyndáno) a snad sword, teda u benzínové verze to tak bylo.
A jestli se mýlím, tak mě zabte.

s tim filtrem je to divny..ja ho musim menit kazdej rok. naposled sem ho menil pred rokem a ted mi to nefouka ALE VUBEC zase..mkalous píše:tak to mě to topí jedna báseň. Ráno nastartuju, odjedu od baráku na první křižovatku, pak 700 metrů z kopce s bržním motorem na 3 stupěň, na stopce dám přednost a z ventilátoru mi začíná lézt teplo. A než dojedu pro kolegu (asi 3,5km) tak je docela slušné teplo. A to ho netočím (dávám bacha na palici) a filtr v kabině je tam možná ještě z výroby![]()
potrubi oddelas a mela by tam byt plastova velka sediva pojistka..tu otocis a zasunutej filtr by mel jit ven (snad si to pamatuju dobre)jahy píše:tak jsem to včera rozdělal a nenašel jsem ho.kde přesně ho mám hledat?sundal jsem kastl a pak je tam takový kryt ,který jsem sundal.vede tam černé potrubí a ruzné drátky-např.cčervený a modrý.ale ted nevím kam dál?
-
- Klubové ID: 178
- Kontaktovat uživatele:
To je správně. Víš jakej všechen neřád se na tom zachytí a nemusíš to dejchat? Já z toho vždycky vyháním veverky s oříškamamkalous píše:no, ja se na výměnu připravuju už roka nějak se mi nechce se schýbat v tom mini prostoru u spolujezdce
ale budu muset ho vyměnit, jen pro klid na duši, jinak vše funguje tak jak má.
A správně by se měl opravdu měnit rok co rok..... prý.![]()