co, mas s nim naky zkusenosti? kdyztak napis, docela by me to zajimaloMaranelo píše:aaaha...pepus píše:delal to typek z rajsky...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
smula...
-
- Klubové ID: 257
- Kontaktovat uživatele:
tak to nechapu....se divim stejne jako kdyz mi rikal tata ze driv se sterače kradly celkem často...smula
jinak jsem mel problem s napinaci kladkou celkem casto, ale stačilo ji napnout zpatky do spravne polohy a uz vse jelo jak ma - vse zdarma.
doporucuji ti trosku se toho nebat a kouknout do motoru a kouknout co kde jak muze fungovat. I kdyz nejsem zadny odbornik, tak ten remen jsem fakt videl ze je povoleny a tu kladku,ktera ho napina jsem nasel a jen posunul zpet
jinak jsem mel problem s napinaci kladkou celkem casto, ale stačilo ji napnout zpatky do spravne polohy a uz vse jelo jak ma - vse zdarma.
doporucuji ti trosku se toho nebat a kouknout do motoru a kouknout co kde jak muze fungovat. I kdyz nejsem zadny odbornik, tak ten remen jsem fakt videl ze je povoleny a tu kladku,ktera ho napina jsem nasel a jen posunul zpet
AHA! Servis Bohm. Tak o tom ti něco napíšu. V kostce by to bylo takto: je to hovado. Jinak. To není servis, ale vrakoviště!pepus píše:Tak sem dva dny probehal kolem auta...
Pri odbocovani od OBImi najednou zacalo hrkat nekde v motoru jak nehrkal ani starej favous dyz mu nebezel jeden valec, tak sem na prvni odbocce zastavil a zavolal odtah. Druhej den sem si jel do servisu ze prej je to hotovy a malem me to slozilo. Povolil se pry imbus co drzi napinaci kladku od nejakyho remene co je na nem servo, vodni pumpa a alternator (sory za lame popis mozna sem to poplet
) no ale kazdopadne se timto odesral alternator i servo
. Servisak za to chtel 8000 tak sem vysolil a jel...
a jeho teze je, ze kdyz mi bmw bohm menil vstrikovaci cerpadlo, tak zapomnel ten imbus dotahnout (samovolne se prej nepovoli nikdy) a tim se to cely posralo. tak nevim jestli je bohm takovy hovado nebo me taha za nos zase tehle ale kazdopadne z toho moc veselej nejsem