Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

smula...

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
pepus

#21 Příspěvek od pepus »

Maranelo píše:
pepus píše:delal to typek z rajsky...
aaaha... :roll:
co, mas s nim naky zkusenosti? kdyztak napis, docela by me to zajimalo
pepus

#22 Příspěvek od pepus »

jo tak tehle topic sem nazval fakt trefne... nastesti sem se uz nastval jednou takze to se mnou ani moc nehlo, ale stejne... ty sterace sem tam nemel ani mesic
Přílohy
kdo pozna co zmizelo pres noc z auta?
kdo pozna co zmizelo pres noc z auta?
30-09-05_1429.jpg (32.19 KiB) Zobrazeno 573 x
marwal
Klubové ID: 257
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od marwal »

tak to nechapu....se divim stejne jako kdyz mi rikal tata ze driv se sterače kradly celkem často...smula
jinak jsem mel problem s napinaci kladkou celkem casto, ale stačilo ji napnout zpatky do spravne polohy a uz vse jelo jak ma - vse zdarma.
doporucuji ti trosku se toho nebat a kouknout do motoru a kouknout co kde jak muze fungovat. I kdyz nejsem zadny odbornik, tak ten remen jsem fakt videl ze je povoleny a tu kladku,ktera ho napina jsem nasel a jen posunul zpet
Hitman
Klubové ID: 166
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Hitman »

pepus píše:jo tak tehle topic sem nazval fakt trefne... nastesti sem se uz nastval jednou takze to se mnou ani moc nehlo, ale stejne... ty sterace sem tam nemel ani mesic
bud rad ze ti je nesundali a nepustili na sklo, to je pak horsi ;)
Maxiczech

#25 Příspěvek od Maxiczech »

pepus píše:Tak sem dva dny probehal kolem auta...
Pri odbocovani od OBI 8O mi najednou zacalo hrkat nekde v motoru jak nehrkal ani starej favous dyz mu nebezel jeden valec, tak sem na prvni odbocce zastavil a zavolal odtah. Druhej den sem si jel do servisu ze prej je to hotovy a malem me to slozilo. Povolil se pry imbus co drzi napinaci kladku od nejakyho remene co je na nem servo, vodni pumpa a alternator (sory za lame popis mozna sem to poplet :oops:) no ale kazdopadne se timto odesral alternator i servo :evil:. Servisak za to chtel 8000 tak sem vysolil a jel...

a jeho teze je, ze kdyz mi bmw bohm menil vstrikovaci cerpadlo, tak zapomnel ten imbus dotahnout (samovolne se prej nepovoli nikdy) a tim se to cely posralo. tak nevim jestli je bohm takovy hovado nebo me taha za nos zase tehle ale kazdopadne z toho moc veselej nejsem :roll:
AHA! Servis Bohm. Tak o tom ti něco napíšu. V kostce by to bylo takto: je to hovado. Jinak. To není servis, ale vrakoviště!
Odpovědět