TAkže otázka. mohlo se stát, že kompresor zůstal stále v sevřeným stavu? Takže furt chladí, i když ho vypnu, nebo zapnu? Nebo kde může být vada? A jestli zůstal sepnutej, jak docílím toho, aby se rozepnul. Ale tak aby pak zase fungoval normálně.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Divná klima
-
mkalous
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím. Mám e34 525tds a zdá se mi, že se něco podělalo. klima fungovala, byla naprosto v pohodě, jednou se mi stalo, že jsem někam přijel se zapnutou klimou, zaparkoval, vypnul motor a odešel. Po příchodu jsem přišel, strčím klíč do zapalování, vypnu klimu a nastartuju. Klimu pustím a chladí. takže v pohodě a nic zvláštního. Jenže, když už byla zima va autě, klimu jsme vypnul, tlačítko zhaslo, ale z vetracích mřížek šel stále studenej vzduch. Vím, chvilku trvá, než to do auta pusti vzduch z venku (vzdy je v aute pěkně dusno), jenže, tohle ještě nepřestalo. Do auta dostanu teplejší vzduch jen tak, že otočím kolečkama na teplotu. Jinak, když tam dám zimu a klimu nepustím, litaj mi z větráku ledový krystaly
A když zapnu klimu, jedinej rozdíl je v tom, že mi svítí kontrolka. Mrazí to furt stejne.
TAkže otázka. mohlo se stát, že kompresor zůstal stále v sevřeným stavu? Takže furt chladí, i když ho vypnu, nebo zapnu? Nebo kde může být vada? A jestli zůstal sepnutej, jak docílím toho, aby se rozepnul. Ale tak aby pak zase fungoval normálně.
:-)
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Je možný že nerozozpíná elektromagnetická spojka, ale je divný že by to přirezlo. Ale to zjistíš jednoduše, když sundáš řemen z kompresoru a zatočíš 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
-
MARTIN
-
mkalous
- Klubové ID: 64
- Kontaktovat uživatele:
jenže já nemám digitální klimu. Mám klasicickej knoflík s výhřevem okna, vloučkou na klimu a vnitřní okruh, a pak klasicke otočné spínače na teplotu a na rychlost.tds píše:zdarec jestli to máš zapnutý na AUTO tak nemusíš mít vůbec zaplý tlačítko vločky a chladí to. zkus to vypnout z AUTO režimu pro obě strany a nemělo by to chladit.
Žádné auto.
Ale i tak díky.