tak jsem nechal vyměnit čepy,tyč řízení,novou geometrii.kola už mám vyvážený v 3pneuservisu a pořád to klepe.někdy vůbec a někdy to klepě v 90km/hod jako blázen,cö dál...,.
Souhlasím s názorem, že to dělají kola nebo pneu nebo obojí. Mám to samý auto. Taky mám vše vyměněný a třepe se dost brutálně, že mi z toho skáče čelist, jen kolem 90-100 km/hod. konstantní rychlosti. V menší ani ve větší rychlosti se ani nezachvěje a to ani při brždění, takže vyměňujte kuláky a jiné za velký prachy. Já si z repasuju 17 kola a zatím budu jezdit na 15.
jo,taky jsem si tím prošel,......křivý kola a potom jsem měl střed díry u 2 ks kol větší ....srovnal jsem kola,koupil nový gumy dal kroužky a udělal geometrii......potom ok......
Takže to můžu potvrdit. Auto vybrovalo jako blázen. Vyměnil jsem kola a teď se volant ani nezachvěje natož aby se třepalo auto. Paráda. Dal jsem tam zatím origo elektrony 15 se zimákama. Zjistil jsem, že původní kola měli vymačkané vystřeďovací kroužky na předku a na zadku pro jistotu nebyly kroužky žádný A TO BYL TEN PROBLÉM. Aspoň teda v mém případě.Takže koupím všechny 4 nový kroužky a věřím, že to bude i na letních 17 naprosto v poho...
Nezaujaly mě jako že bych o ně měl zájem.
Spíš na E34 se takový moc nevidí. A já mám uchylku očumovat každý BMW okolo kterýho jdu.
Jinak na svým mám podobný kola a taky je chci prodat.