Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

klepe volant

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Jiras

#21 Příspěvek od Jiras »

[quote="divinol"]tu úchylku přesně znám,jen se musím kontrolovat abych si neklekal a nekoukal zblízka.... :lol: quote]

no já je někdy i vohrabávám :) a pak porovnávám se stavem svýho :)
divinol
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od divinol »

:D NO,JENŽE NĚKTEŘÍ MAJITELÉ SE HNED NASEROU A MYSLEJ SI,ŽE JIM TO CHCI UKRÁST.....
jahy
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od jahy »

tak jsem nechal vyměnit čepy,tyč řízení,novou geometrii.kola už mám vyvážený v 3pneuservisu a pořád to klepe.někdy vůbec a někdy to klepě v 90km/hod jako blázen,cö dál...,.
Maca
Klubové ID: 57

#24 Příspěvek od Maca »

jahy píše:dal jsem tam zimáky a v poho.tak nevím.kola jsem dal už po 2 na vyvážení.není někdo okolí v jihlavě?
Ja jsem taky od Jihlavy. Když nevíš co, tak zajeď do Auto Čermák (Starý hory, za kolejema) a zeptej se. Mě zatím pomohl se vším.
berri

#25 Příspěvek od berri »

Souhlasím s názorem, že to dělají kola nebo pneu nebo obojí. Mám to samý auto. Taky mám vše vyměněný a třepe se dost brutálně, že mi z toho skáče čelist, jen kolem 90-100 km/hod. konstantní rychlosti. V menší ani ve větší rychlosti se ani nezachvěje a to ani při brždění, takže vyměňujte kuláky a jiné za velký prachy. Já si z repasuju 17 kola a zatím budu jezdit na 15.
divinol
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od divinol »

jo,taky jsem si tím prošel,......křivý kola a potom jsem měl střed díry u 2 ks kol větší ....srovnal jsem kola,koupil nový gumy dal kroužky a udělal geometrii......potom ok......
divinol
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od divinol »

myslím,že klepání dělají na 90% kola a gumy.......podle mne je to 1 věc co dát do kupy.....
berri

#28 Příspěvek od berri »

Takže to můžu potvrdit. Auto vybrovalo jako blázen. Vyměnil jsem kola a teď se volant ani nezachvěje natož aby se třepalo auto. Paráda. Dal jsem tam zatím origo elektrony 15 se zimákama. Zjistil jsem, že původní kola měli vymačkané vystřeďovací kroužky na předku a na zadku pro jistotu nebyly kroužky žádný A TO BYL TEN PROBLÉM. Aspoň teda v mém případě.Takže koupím všechny 4 nový kroužky a věřím, že to bude i na letních 17 naprosto v poho...
Maxiczech

#29 Příspěvek od Maxiczech »

Jiras píše:
jahy píše:no kola bych možná prodal...
Nezaujaly mě jako že bych o ně měl zájem. :lol:
Spíš na E34 se takový moc nevidí. A já mám uchylku očumovat každý BMW okolo kterýho jdu.
Jinak na svým mám podobný kola a taky je chci prodat.
To budou zřejmě dobrý kola.. :lol:
jahy
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od jahy »

no mě to dělá jen při rychlosti 95km/hod a dělá to tak jak kdy.
ale mám špatné zadní silentbloky,mohlo by to být tím?
Odpovědět